Valószínű hogy az Usa megtámadja Iránt?
Figyelt kérdés
Valószínű hogy az Usa megtámadja Iránt?
Az atom programjuk miatt?
Mely országok állnának az Usa illetve Irán oldalára?
2012. márc. 3. 08:24
51/56 anonim válasza:
9. Ha esetleg nem sikerül mindenkiben eloszlatnom a kételyt afelől, hogy az a valaki arra készül, amit állítok, akkor vagy kiprovokálok egy nagy büdös pofont, vagy pedig titokban tüzet gyújtok én -mert nekem van gyufám - és utána meg ordítok, mint a sakál, hogy: -Ugye én megmondtam!!!
52/56 anonim válasza:
Bamba vagy szimplán, az az igazság.
53/56 gomzoli válasza:
52-es, szerintem terád még a bamba jelző is túl hízelgő lenne. Szerintem a megszorult csapágyat cseréltesd ki ott fenn, ahonnan a csikorgó hangok kijönnek, amikor megpróbálsz egy értelmes mondatot összeállítani. Biztos pont emiatt van, hogy eddig még nem is sikerült...
54/56 anonim válasza:
Micsoda visszavágás :D Öcsém, ezen meddig dolgoztál? Miattam ne töltsél itt egész napokat, ezentúl úgy veszem, hogy minden szavamra mondasz valami frappánsat, csak könyörgök, kíméld azt a...valamit ott fent.
55/56 anonim válasza:
Te is ennek a zsidoberenc tarsasagnak a tagja vagy, akit izrael azert penzel, hogy mert fol mennyire utaljak mar oket? Igen, ez neked szolt te bombasztikus hozzaszolo...
56/56 anonim válasza:
Ja, vazze havi 3 millát kapok azért, hogy gyk-n Irán ellen propagáljak, jó mi? Tökre megéri szerintem. Édes jó Istenem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!