Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mi van a specnaz kiképzésén?

Czkrisz kérdése:

Mi van a specnaz kiképzésén?

Figyelt kérdés
néztem egy dokumentum filmet és ott az volt hogy ezek a fickók semmivel nem mérhetők össze mert olyanok mint a gépek. Ez miért van? Ennyire durva a kiképzés?
2012. febr. 22. 14:40
1 2
 11/16 Gugu Gabor ***** válasza:
59%

Egyrészt a specnaz az egy "gyűjtő" név kb az US SOCOM hoz lehetne hasonlítani (értsd több különleges rendeltetésű egység tartozik alá különböző specializációkkal)

Egyébként a kiképzésük tényleg kemény, és más mentalitású mint nyugaton.

A fent linkelt dokumentum filmtől pedig égnek áll a hajam, az adott rész talán a legnormálisabb, (bár amennyire emlékszem nem a különleges erőket mérték fel inkább a fegyverzetüket) nem tudom mit lehet abból megtudni ha az amerikai gránáttal egy zuhany fülkét robbantok fel az orosszal egy mosógépet.

off (és alapvetően azt sem értem hogy mi értelme van két olyan "harcost" össze mérni aki a valóságban soha a büdös életben nem találkozott egymással. (görög hoplita vs ninja vs kalóz vs nem tudom mi)

2012. febr. 23. 19:52
 12/16 anonim ***** válasza:
59%

Előző:

A Deadliest warrior egy szórakoztató műsor, aminek elsősorban a fegyverek tesztelése meg a jelmezes jelenetek a lényege, a harcosok összehasonlítása tényleg nagy baromság. Amúgy ne várd el olyanoktól, akik szerint a spetsnaz egy konkrét egységet jelent, hogy tudja mi az a USSOCOM. :)

2012. febr. 23. 20:57
 13/16 anonim ***** válasza:
Bocs, 1 éve láttam a sorozatot, nem emlékeztem és nem is néztem bele!
2012. febr. 24. 18:08
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Itt vér profi tábornokokat leszámítva nem válaszolhat senki?
2012. febr. 24. 18:09
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem a tábornokságról van itt szó, de aki kétséges valamiben és mindenáron válaszolni akar, legalább google-t használjon előtte.
2012. febr. 24. 18:55
 16/16 anonim ***** válasza:
Azt viszont ne felejtsd el, hogy attól hogy kemények, nem lesznek jók
2019. márc. 1. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!