Mi van a specnaz kiképzésén?
Egyrészt a specnaz az egy "gyűjtő" név kb az US SOCOM hoz lehetne hasonlítani (értsd több különleges rendeltetésű egység tartozik alá különböző specializációkkal)
Egyébként a kiképzésük tényleg kemény, és más mentalitású mint nyugaton.
A fent linkelt dokumentum filmtől pedig égnek áll a hajam, az adott rész talán a legnormálisabb, (bár amennyire emlékszem nem a különleges erőket mérték fel inkább a fegyverzetüket) nem tudom mit lehet abból megtudni ha az amerikai gránáttal egy zuhany fülkét robbantok fel az orosszal egy mosógépet.
off (és alapvetően azt sem értem hogy mi értelme van két olyan "harcost" össze mérni aki a valóságban soha a büdös életben nem találkozott egymással. (görög hoplita vs ninja vs kalóz vs nem tudom mi)
Előző:
A Deadliest warrior egy szórakoztató műsor, aminek elsősorban a fegyverek tesztelése meg a jelmezes jelenetek a lényege, a harcosok összehasonlítása tényleg nagy baromság. Amúgy ne várd el olyanoktól, akik szerint a spetsnaz egy konkrét egységet jelent, hogy tudja mi az a USSOCOM. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!