Czkrisz kérdése:
Mi van a specnaz kiképzésén?
Figyelt kérdés
néztem egy dokumentum filmet és ott az volt hogy ezek a fickók semmivel nem mérhetők össze mert olyanok mint a gépek. Ez miért van? Ennyire durva a kiképzés?2012. febr. 22. 14:40
1/16 anonim válasza:
Igen. Hatalmas szellemi sokk alá tesznek ki, aki nem bírja az megtörik és összeomlik!
2/16 anonim válasza:
A kiképzés(kiválogatás) állítólag úgy kezdődik, hogy a srácokat egymásnak engedik kesztyű nélkül, hogy püföljék egymást, ahogy bírják... A vérfürdő (szó szerint, igazi állati vérrel töltött medence) nem legenda. Elit alakulat, de nem az amerikai értelemben, sok olyan van amire az amerikai képes, de az orosz nem, vagy másképp oldja meg, viszont gyorsabb, improvizatív, amit beléjük is nevelnek. Minden körülmények között helytállni.
3/16 anonim válasza:
mert kb gépeket csinálnak belőlük. az amcsi elitalakulatok is kemények de ott azért valamelyest figyelnek az emberségre oroszoknál ez sose volt jellemző.amit megcsinálnának az ellenségeikkel annak a kétszeresét megcsinálják a saját elitjeikkel...mert kikell birniuk...és mivel elég nagy emberanyaggal dolgoznak van kikből válogatni
4/16 A kérdező kommentje:
volt már olyan aki belehalt a kiképzésbe?
2012. febr. 22. 15:35
5/16 anonim válasza:
Le merem fogadni, sőt én már arról is hallottam, hogy az amcsiknál is haltak már bele a kiképzésbe, akkor képzelheted mi lehet a ruszkiknál. Persze a szpecnaz egységek kiképzésének intenzitása között is van különbség, de abban biztos vagyok, hogy nem sz@rral gurigáznak. Viszont azt se szabad figyelmen kívül hagyni, hogy elég sok urban legend kapcsolódik a szpecnaz egységek kiképzéséhez, de a legtöbbnek szerintem van valami alapja.
6/16 anonim válasza:
Azért van, hogyha egy tűzharcban az ellenség és te közéd befut egy kislány, akkor ne gondolkodj azon, hogy keresztüllődd-e a fejét, hogyha csak így tudod megölni az ellenséget.
7/16 anonim válasza:
Oroszországban az egyszerű sorkatonai szolgálat alatt sokan halnak meg évente, képzelheted akkor mi van a Specnaznál, ahol olyan, hogy emberi jogok nem nagyon léteznek.
8/16 anonim válasza:
A legkeményebb elitalakulat a spetznaz(nem specnaz) csak azért hallani róluk keveset, mert nincsenek állandóan a rivaldafényben mint az USA elitalakulatjai.
Volt egy sorozat nemrég a discovwerí-n valami harcosok volt a címe és különféle katonákat álíltott egymással szembe( spártai katona vs japán ninja, spatznaz vs zöldsipkások[ahol a spetznaz 6%-al bizonyult gyengébbenk, amit én nemhiszek])
10/16 anonim válasza:
Előző:
1.A spetsnaz nem egy alakulat
2.A szóban forgó műsorban a spetsnaz nyert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!