"Jelenleg van aktív 15db T-72M1 harckocsi nem?Azt mondom most elég is mert nem hinném hogy mostanában lesz háború,de azért amik raktáron vannak nem kéne eladni."
Azért írtam hogy legyenek raktáron,hogy háború esetén bevethetőek legyenek.
Na igen, csak ezzel az a gond, hogy állásukban is kell rájuk költeni, karban kell őket tartani.
+ Hiába vannak, ennyi kevés lesz, ha tényleg komoly háború lesz... :)
Valóban, csak véleményem szerint 1 háborúhoz mi is kevesen vagyunk, amellett nehogy az legyen a vége:
eladok 50db 10éves audit és veszek 2 új daciat rajta, mert akkor még mindig elveszett több millio forint az én példám szerint, én csak DACIABAN tudok gondolkodni, úgyhogy ne is törődjetek velem. :)
Hát igen a raktáron lévőket is karban kéne tartani nem eladni.De már nem lesznek nagy tankcsaták.Én azon gondolkozom hogy egy háború esetén azokba a harckocsikba kiket ültetnének?Van-e elegendő harckocsizó a Honvédségben?
A T-72-esek üzemi ideje mostanában fog lejárni tehát valamit kell velük kezdeni.Olvastam egy régebbi cikket miszerint a Honvédség bejelentkezett az osztrák Leopard-2-ekért de ezt nem kommentálták.
Szimplám rásózzuk a szemetet az arabokra vagy akik megveszik,a befolyt összeget hozzácsapják a modernizációra szánt összeghez és így több vagy jobb felszerelést tudnak vásárolni.
A T72-esek szerintem már így is úgy is elaggott hk-k.A balkánon még hatásosak lehetnek de máshol nem.
A MIG-ek még egész jók:D.
Nem mellesleg a hk-k még mindig nem elavult harceszközök...mindenre van orvosság...a hk-k gyengéi a légierő...a gyalogságé a hk és stb.
De ez az én véleményem csak.
csak megjegyezném az 30 UH-1 egy szar helikopter..... alapból milyen hülye cserél le egy mi-8 mi-17 ( 28-38 fő szállítás) egy UH-1 ( 18 fő szállítás)-ra logikátlan azt meg senki sem olvasta el látom azt a bizonyos apróbetűs részt miszerint a 30 db UH-1 ből kéne adni a rendőrségnek meg a mentőszolgálatnak is.... tehát jó ha lessz a seregnek abból a 30-ból 22-20 darab és az összes szovjet helikoptert kivonják még a mi-24 is mert a 2 technika üzemeltetése túl drága ( Hende Csaba egyik adásban mondta ) ugyhogy ez az UH-1 program is csak egy sz***
egyébként azt sem értem hogy miért nem az Abrams tanokra kértünk ajánlatot...... ja hogy ilyen is volt ? igen ám a görögök most kapnak 400 abrams MIA1 harckocsit ugy hogy csak a szállítást kell álniuk, igen tudom..... minek abrams és minek 400 db jogos DE ebből mi tudtunk volna válogatni és mondjuk nem 400-at rendelünk hanem mondjuk csak 30-50 db-ot nem értem minek szétzúzni a maradék légiflottánkat ami még ugy ahogy de tűrhető állapotban van ellenben a páncélos és tüzér egységeinkkel amivel mindenki tisztában van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!