Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mit tudsz az Area 51-ről?

Mit tudsz az Area 51-ről?

Figyelt kérdés
Bármi jöhet!

2012. jan. 19. 22:02
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
oda vitték a lezuhant ufót meg az utasait
2012. jan. 19. 22:09
 2/8 Shai-Hulud ***** válasza:
44%
Azt, hogy az összeesküvés-elmélet gyártók igen kedvelt témaköre. :-D
2012. jan. 19. 22:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy egy forgatócsoport két terepjáróval nekivágott a körzetnek, és 2 kilométer múlva az egyik operatőrt és egy riportert rövid sorozatokkal fektettek ki. A felvétel talán 2000-ben került nyilvánosságra, kb. fél évig volt elérhető, utána tűzzel-vassal próbálták kiirtani a világhálóról, úgy tűnik sikeresen.

Hogy mi az amit ilyen fontos titokban tartani? Nagyon jó kérdés...

2012. jan. 20. 01:51
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom hogy a hidegháborúban és talán a 2. előtt pár évvel lezuhant UFO (Unidentified Flying Object, magyar jelentése: azonosítatlan repülő tárgy) kat vizsgáló kutató egység emelett ugy mint szomszédunkban 1 bunkerben részecske gyorsításról és fekete lyukakkal kísérleteznek de a legfőbb céljuk azok az ufo jelenségek vizsgálata én ilyeneket olvastam és hallottam elég megbízható helyekről + új fajta fegyverek kifejlesztésén is dolgoztak még régebben nem tudom milyen sikerrel vagy kudarcal.
2012. jan. 20. 19:56
 5/8 Koteczki Attila ***** válasza:
100%

Az 51-es körzet (angolul Area 51) egy amerikai katonai bázis beceneve, amely Nevadában található, az Amerikai Egyesült Államok nyugati részén. A terület a Groom Lake nevű kiszáradt tóban terül el, melynek déli részén egy nagy területű titkos katonai repülőtér van. A katonai bázis elsődleges célja a kísérleti repülőgépek és fegyverek tesztelése és fejlesztése.[1][2]

Többen állítják, hogy a területen földönkívüli kísérleteket végeztek, mások szerint kémrepülőgépeket teszteltek itt. Eddig egyik elméletet sem tudták igazolni.A bázis az Amerikai Egyesült Államok Légierejének hatalmas Nevada-i Teszt és Gyakorló Terület körzetébe esik. Habár a létesítményt a 99. Air Base Wing irányítja a Nellis légitámaszpontról, úgy tűnik, hogy a Légierő Repülési Tesztközpontjának (Air Force Flight Test Center, AFFTC) egyik bővítménye, amely az Edwards légitámaszponton van a Mojave-sivatagban. A sivatag a Groom-tól körülbelül 300 km-re délre fekszik, így a bázist Air Force Flight Test Center néven is hívják (3-as különítmény).[3][4]

Gyakran a Dreamland, Paradise Ranch[5][6] Home Base, Watertown Strip és Groom Lake[7] neveket is használják a bázisra, ill. a legújabb kifejezés a Homey Airport.[8] A terület a Katonai Műveleti Terület része, és a körbehatárolt repülőteret is annak részeként azonosítják (R-4808N[9]), a katonai pilóták a tiltott terület feletti légteret pedig "The Box"-nak ("A Doboz") hívják.

Elég nagy titkolózás övezi a bázist, így rendszeresen válik összeesküvés-elméletek és UFO-elméletek tárgyává.[6]

2012. jan. 20. 20:23
 6/8 anonim ***** válasza:
egész jó játékot csináltak belőle :)
2012. jan. 23. 13:38
 7/8 anonim ***** válasza:

Amit tudok nehéz volna leírnom mert az nincs fent a blogokon , fórumokon , oldalakon ! De legyen annyi elég amiket előttem leírtak azok a legnagyobb mértékben IGAZAK ! Volt egy playboyom amiben volt egy cikk , de odaadtam az egyik kedves ismerősömnek és lenyúlta mert akkora infó volt benne . Na de nem ez a lényeg, hanem az , hogy a cikkben egy amerikai férfi beszélt , aki ott dolgozott. Rákos lett és 1 hónapot jósoltak neki így egy kis csipetet a történetből elmondott , érdemes kutatni utána én még nem találtam meg de ha azt elolvasod és megnézel ezzel kapcsolatos filmeket (ne olyanokat amik biztos kamuk) akkor elég sok adathoz jutsz mint én is amit tudok . Ajánlom ezt az újság cikket és a NatGeon menő ezzel kapcsolatos műsorokat. Bár ha megnézed a végén akik elmondtak pár "nagy" dolgot , azt is elmondják , hogy kb 5%-át mondták el annak amit ott művelnek . A hidegháború alatt a F-117 NightHawk-ot fejlesztették a háborúik közt pedig az SR-71 -es típust, ami 3200 km/h(!!!)-val repült!

Remélem tudtam segíteni egy kicsikét is .

2012. márc. 3. 20:38
 8/8 anonim válasza:

A legnagyobb alakja kétségtelenül Bob Lazar.

Mindent, amit nem szabad és veszélyes, ott hajtanak végre.

Mr. Lazar sok-sok mindent elmondott, ezért meg is akarták ölni. A safe-jében található egy vidikazetta, amit halála után nyilvánosságra fog hozni. Gondolhatjuk, azon milyen titkos doégok lehetnek.

2012. júl. 4. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!