Január 12. -én múlt 69 éve, hogy a Don folyónál a szovjetek áttörte a 2. Magyar Hadsereg védőállásait. Ki emlékezik meg róluk?
"Ha ti elfelejtetek minket, az Isten felej el titeket."
Ez áll oroszországban egy magyar katonai temető bejárata felett.
Mennyire feletkeztünk el a magyar hősökről?
A Don folyónál? Mit kerestünk mink a Don folyónál?
Nem a katonát bántom, hanem aki odaküldte.
Tisztelt utolsó:
Harcoltak a felmenőink hogy Te ma magyarnak mondhasd magad.A bolsevizmus ellen amit egész európa rettegett és gyűlölt...
Értem én hogy nem a katonákat szidod...de akkor kit?Isten nyugosztalja dédpapám mesélt róla...ő pl. a hadosztály parancsnokával együtt próbált meg kitörni nyugat felé...
Tehát hogy ész érvekkel érveljünk, kérlek nevezd meg kikkel nem értesz egyet és "szidod" őket.
"Harcoltak a felmenőink hogy Te ma
magyarnak mondhasd magad."
Nem azért harcoltak,hogy mi magyarnak mondhassuk magunkat,hanem mert Hitler azt mondta.
Ezt mondd az önkéntes alakulatoknak.
Keleten,a vörösök ellen kb nincs olyan európai ország szülötte aki ne harcolt volna(az oroszok ellen)
Az előttem szólónak:
Nem azért harcoltak h magyarnak mondhassuk magunkat... ha ez lett volna akkor most nem mondhatnám magyarnak magamat, hisz elbuktak.
Hitler bácsi utasítására voltak ott a Magyar hadak... Mi nem akartunk háborúzni... tudod Tisza öngyilkossága stb..
Helmet-nek: Mert nem zsidók vagyunk h minden rólunk a mi bánatunkról szóljon. Mert lassan nincs identitás tudatunk és a kollektív bűnösség bélyegét próbálják ránk sütni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!