Egy 100 megatonnás hidrogénbomba mekkora területet tarolna le?
Figyelt kérdés
Pl. Magyarországon belül mekkora nagyságú térséget pusztítana el vagy stb. csak hogy legyen viszonyítási alap.2011. dec. 17. 00:26
1/5 Gugu Gabor válasza:
Kb ez legjobb mondjuk hogy össze hasonlítási alap amit találtam így hirtelen:
2/5 ThorgilsX válasza:
és ha jól olvastam a Tsar csak 50 megatonnás volt...szóval ha arányos a növekedés akkor szorozd meg a képen a vörös kör kerületét kettővel az hozzávetőlegesen Pest megye legalább szerintem.
3/5 anonim válasza:
A sugarat ne 2-vel szorozd meg, hanem harmadik gyök 2-vel. Mivel a "gömb térfogata" lesz kétszeres 2x annyi energiától.
4/5 sanyika007 válasza:
Ezeket a Hidrogénbombákat levegőben robbantják. Leghatékonyabban és csak lokális irányított pusztítás legyen célszerűen 5-10 km magasság között indítani a detonációt ami 300 km sugarú körben minden életet eltüntettne..
5/5 anonim válasza:
Novya zemlya területének kb a negyedét elpusztítaná novya zemlya az a hely ahol az 58 megatonnás hidrogénbombát tesztelték. De egy 1 exatonnás bomba lerombolná oroszországot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!