Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Hány hidrogénbomba van a...

Hány hidrogénbomba van a világon és melyik államoknak?

Figyelt kérdés
2011. okt. 2. 09:58
 1/5 anonim válasza:
48%

Holnapra megszámolom mennyi van.

Majd jelentkezem.

2011. okt. 2. 12:37
 2/5 anonim ***** válasza:
33%
Nálam van egy bomba amihez egy hidrogénnel töltött tartályt kötöztem! Az annak számít? :D
2011. okt. 2. 13:13
 3/5 Sikoltó ***** válasza:

Ezt senki se tudja, vannak becslések, de igazából mindhasraütés. Ha nekem kellene saccolni valahova 2 és 5 ezer közé tenném. A legtöbb usa/orosz, de jelentős a francia, kínai állomány

Ellenben hagyományos atomtöltete több országnak van: Izrael, India, Pakisztán, Anglia, É-korea (állítólag), orosz utódállamoknál ki tudja mi maradt.

2011. okt. 31. 18:43
 4/5 anonim válasza:
Hidrogénbombája van Amerikának, Angliának, Oroszországnak és Kínának. Hogy mennyi, azt nem lehet tudni.
2012. júl. 22. 10:45
 5/5 anonim válasza:

Az USA-nak, Oroszországnak, Kínának biztos van továbbá még néhány közel-keleti államnak. Mivel a hidrogénbomba nem gyerekjáték, ezért hadititok, hogy kinek mennyi van... Magyarorszáhnak biztos nincs, de lesz azt tudom...

Ha rádobják...

2012. júl. 23. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!