Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Most akkor valójában mit...

Most akkor valójában mit hozott be a FIDESZ januártól, katonaságot?

Figyelt kérdés
Most jelenleg ott tartok, vagy is annyit fogtam fel a dolgokból, hogy januártól nyilvántartásba vesznek minden 18-és 40 év közötti férfiakat akik, ha kitör a háború Magyarországon belül azokat be tudják hívni...konkrétan erről van szó vagy van valami más is amit nem vettem észre? 2: Csak úgy nem hoznak be ilyen döntéseket ok nélkül..szerintem. Vagy igen?
2011. dec. 6. 23:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
84%

"Rendbe van, de csak így hirtelen valaki nem hozza ezt vissza ok nélkül, ekkora válságok közt..."

Ne csinálj már vicceket. Haderőre mindig mindigis a válságok közt volt szükség. :)

2011. dec. 7. 07:38
 12/21 A kérdező kommentje:
Igen, akkor volt szükség mindig is... De ebben az esetben tisztán és érthetően kiemelték, hogy csak akkor hívják be a hadköteleseket amennyiben megtámadják Magyarországot, és gondolom te meg arra célzol, hogy ingyen munka erő meg stb...Csak ne hogy ebből az süljön ki, hogy akkor irány külföld... :S
2011. dec. 7. 09:22
 13/21 A kérdező kommentje:

Ján Slota, a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) elnöke hétfőn ismét azzal riogatta a közvéleményt, hogy Magyarország háborúra készül és erőszakkal kívánja felújítani Nagy-Magyarországot.

"Ma már Bugár Béla is észrevette, hogy Orbánnak valóban Nagy-Magyarország a célja. Azt hangoztatják, hogy Magyarországon újra bevezetik a kötelező sorkatonaságot. Hát, köszönöm szépen. Ha bevezetik, Magyarország háborúra készül. Közben mi azt mérlegeljük, hogy lesz-e saját légiereje a szlovák hadseregnek. Hiszen sapkával is agyonvernek minket" - nyilatkozta újságíróknak Slota a párt vezetőségének ülése után Érsekújváron.

Háromlépcsős dominójáték?

A szélsőségesen nacionalista politikus szerint a mai magyar kormány politikája egyfajta dominójáték. Ennek első kockája a kettős állampolgárság, a második a határon túli magyarok magyarországi választójoga, míg a harmadik a kötelező sorkatonai szolgálat felújítása....Akkor ez micsoda??

2011. dec. 7. 10:18
 14/21 anonim ***** válasza:
73%
Ez egy szélsőséges elmebeteg újabb agymenése. Te most komolyan adsz ennek az idiótának a véleményére?
2011. dec. 7. 10:48
 15/21 A kérdező kommentje:
Nem ismerem őt, hogy ki ő....de logika van benne, hát mi másért csinálná ezt Orbán, most őszintén?
2011. dec. 7. 11:27
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

De te nem bírod felfogni, hogy ez mindenhol így van a világon, csak Magyarországon felejtették el bevezetni a professzionális haderő megalakulása után? Ez nem Orbán-találmány...

A retardált Slota meg akkor is a magyarokkal riogat és hirdeti Szlotákia dicsőségét, ha abszolúte semmi sem történik...

2011. dec. 7. 11:56
 17/21 A kérdező kommentje:
Szóval mindenhol még Angliában is Romániában mindenhol így van, hogy van egy nyilván tartó hivatal arra az esetre ha támadás érné az országot, akkor behívjanak majdnem minden férfit, képzés és sorkatonaság nélkül? Csak mert ha ez így van, akkor nem értem mi ez rémület nálunk, mert lásd én sem tudtam ezt, és azért nem tudtam, mert hirtelen mindenki lázadni kezdetet, hogy ezt bevezetik, és ebből az jön le az embernek mintha csak nálunk lenne ez...
2011. dec. 7. 12:48
 18/21 anonim ***** válasza:
Már bocsi, de a németeknél éppen nem rég szüntették be.
2011. dec. 7. 22:18
 19/21 anonim válasza:
Én is attól tartok,h van itt a háttérben valami,amit mi nem tudunk.A szirénákat is valamiért fontos volt megszólaltatni...Félek!Remélem aztán a végén nem lesz semmi komoly!
2011. dec. 7. 23:30
 20/21 anonim ***** válasza:

B*zmeg itt kétévente van katasztrófavédelmi gyakorlat, te meg besz*rsz mert szirénáznak?

Bújj be a pincébe és rettegj ott életed végéig.

2011. dec. 7. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!