A Fidesz miért nem változtatott a Honvédelmi minisztériumon? Ezek szerint ők is támogatni akarják jobban a sereget? Bevonulás, stb. ) (szinte minden mást egybevont valami régivel csak ezt nem, meg a Külügyit)
Figyelt kérdés
2010. máj. 7. 22:37
1/10 anonim válasza:
Szerintem ezeket nem is lehetne összevonni semmivel.
2/10 A kérdező kommentje:
szerintem a honvédelmit nyugodtan összevonhatta volna mondjuk a rendészetivel,de nem tette.ebből gondolom,hogy nagyobb hangsúlyt fektet rá.
2010. máj. 7. 22:57
3/10 anonim válasza:
Szerintem a honvédelminél semmi változás nem lesz.
4/10 A kérdező kommentje:
ezzel arra gondolsz,hogy megszorítások sem lesznek?
2010. máj. 7. 23:15
5/10 anonim válasza:
Milyen megszorításokra gondolsz? Egyszerű katona, vagy közalkalmazott 80e forintos havi bérére, vagy másra?
6/10 A kérdező kommentje:
akármire pl ha már mondtad akkor a bérek csökkentésére,bevonulások csökkentésére,stb...
2010. máj. 8. 00:39
7/10 A kérdező kommentje:
De inkább a bevonulásokra,hadsereg létszámának csökkentésére,megtartására,növelésére.Elsősorban ez lenne a kérdés lényege.
2010. máj. 8. 00:40
8/10 BlackSword válasza:
Mit akarsz még megszorítani a honvédségnél??? Szerintem meg még többet kellene rá költeni... Ami ma Magyarországon honvédelem címén zajlik... az olyan, mint a Szovjetunio volt... kész röhej...
9/10 anonim válasza:
bocs,de csak 63e ft a netto bérük. mit szorítsanak még rajtuk?
10/10 anonim válasza:
Egy normális államnak megvannak a védelmi koncepciói,a hazánkét nem ismerem!A NATO ernyő kényelmet ad!Ebből élősködünk!?Odáig jutunk,hogy fegyvert már csak a bankrabló ismer!A 35000fős sereg véd minket Afganisztánban,idehaza senki,még árvíz esetén sem!Ott tartunk,hogy 35 éves korig ma már senki nem ismer korszerű haditechnikát!Egy harcirep pilóta,hogy képes legyen a harcra 6 év!Igaz,hogy húsdarálóba 1 hónap alatt kiképzek bárkit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!