Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mi a véleményetek?

Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Félek a háborútól nem akarok embert ölni.Én Jézusban hiszek hogyan ölhetnék embert?? Lelkész szeretnék lenni.Nagyon félek rettegek nem alszom mert nem merek. Azokat sem tudom bántani akik engem bántanak.
2011. nov. 21. 19:09
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
82%
Gyáva vagy.
2011. nov. 21. 19:14
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Jó hírem van: pillanatnyilag nincs háború, és a közeljövőben nem is várható! Ha meg esetleg lesz, lehetsz tábori lelkész, vagy esetleg konyhai kisegítő.
2011. nov. 21. 19:16
 3/20 A kérdező kommentje:
Miért gondolod h nem lesz ?
2011. nov. 21. 19:41
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Miért gondolod, hogy lesz? És ha lesz is, miből gondolod, hogy nem a hivatásosok fognak harcolni?

Valami nem ment az agyadra?

2011. nov. 21. 19:51
 5/20 anonim ***** válasza:
64%

:))

Neked nem is kellene embert ölni. Az ilyen gyáva kutyákat mint te küldik előre, hogy felfogják a géppuska tűzt a bátrak elöl, hogy ők aztán harcolhassanak.

2011. nov. 21. 19:51
 6/20 A kérdező kommentje:
gyáva az aki nem veszi el mástól az élethez való jogát?
2011. nov. 21. 20:18
 7/20 anonim ***** válasza:
68%
Ha a hazád védelmében nem ölsz embert akkor igen mert magyarországon nem járható út a diplomácia mert ezek a csoró kutyák feltétel nélkül feladnák az egész országot és kisebb lenne mint valaha területileg
2011. nov. 21. 20:41
 8/20 A kérdező kommentje:
Haza ?? mert ez miért fontos ? most ugy őszintén vki elmondaná nekem miért gondolja fontosnak engem a tulélés érdekel
2011. nov. 21. 20:48
 9/20 anonim ***** válasza:

Hát ha a túlélés érdekel, akkor háborúban egy szabály van: "ölsz vagy téged ölnek meg". Ha te gyáva vagy ahhoz, hogy gyilkolj, akkor mégis mit vársz?

"A háború célja nem az, hogy meghalj a hazádért, az ellenséget kell rávenni, hogy haljon meg érte."

Most hiába akarnál kibújni, a haza védelme alkotmányos kötelesség. Ha érzelmi alapon nem is, de akkor jogi szempontból mindenképp védeni kell.

"A fiatalok mindig arról beszélnek, hogy meghalnának a hazájukért, és sosem arról, hogy ölnének is érte."

2011. nov. 21. 21:01
 10/20 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező baz+ neked vagy lekellen szokni a drogról vagy rákéne szoknod!
2011. nov. 21. 21:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!