Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Lengyelországgal nagyobb...

Lengyelországgal nagyobb gondja lenne az orosz seregnek, mint Ukrajnával ?

Figyelt kérdés
Nyílván AMerika nem segíteni semmiben. NATO ide vagy oda
ma 09:18
 1/6 anonim ***** válasza:
19%

Nem. Lengyelországot egyrészt hülyék lennének megtámadni, a lengyelek nagyon gyűlölik a ruszkikat és ezzel együtt eléggé félnek is tőlük, fegyverkeznek mint az őrült és kifejezetten jól állnak Európán belül a hadsereggel.

Másrészt meg ha esetleg megtámadná őket mégis Oroszország amire továbbra sincs sok esély, na akkor már tényleg összekapná magát az EU, mert olyan nincs hogy végignézi mindenki ahogy leszalámizzák Európát.

ma 09:30
 2/6 anonim ***** válasza:
51%
Igen. A lengyel haderő a 3. legerősebb Europában.
ma 09:33
 3/6 anonim ***** válasza:
41%
Az első válaszoló Bayer Zsolt lehet személyesen. Oroszország, nem olyan hlye, hogy...
ma 09:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok, egy kicsit félreolvastam a kérdést, szóval válasz igen, nagyobb gondja lenne az oroszoknak Lengyelországgal mint Ukrajnával.
ma 09:35
 5/6 anonim ***** válasza:
#3 Jó értem az iróniát, de Lengyelország azért mégis csak EU + NATO tag, még ha az amcsikat hidegen is hagyná az egész... szerintem Moldova nagyobb veszélyben van.
ma 09:41
 6/6 PMC Wagner ***** válasza:
#2 Még nem, Persze igen fejlesztik gőzerővel de jelenleg eléggé taccson van ami a nehéz fegyverzetet illeti, nem igazán szállítottak le nekik még a berendelt cuccokat
ma 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!