Mikor jar le az a trianoni szerzodes? Ha egyaltalan letezik ilyen. Ossszefogas kell nem tollvonas. Mire varunk?
Látom értelmezni még mindig nem tudsz. Én nem szégyenlem. De talán kinőhetnél a óvodából és előszedhetnél más témát mint ez. Persze élvezem, hogy ennyire kíváncsi vagy és nem tudod meg, és örömmel tölt el az, hogy hited szerint aki neked ellentmond az nem is lehet magyar:) Ez csak téged minősít.
Még annyi hogy továbbra is epekedve várom a hozzászólásokat és a forrásokat amiket régen mondtál. Elég sok időd volt rá, hogy összeszedd:) (ha már az óvodában vagyunk):)
Heckler, amúgy te normális vagy?
egyébként nem a Trianoni szerződés van életben.
Aha. Az tényleg nem számít annak hogy mindenki nem magyar a szemedben aki veled nem érte egyet (mintha lennél is valaki) különösen Trianon kapcsán.
És ezt nem csak velem szemben teszed:) Ebben a topicban is te kezdtél el hőbörögni mással amiért nem azt ugatta mint a helyi kutya (ez te vagy). Ezeket a hozzászólásokat már törölték is. Nem hiszem hogy véletlen.
"Az tényleg nem számít annak hogy mindenki nem magyar a szemedben aki veled nem érte egyet"
Soha nem írtam ilyet, ez csak a te agyszüleményed.
"helyi kutya (ez te vagy)"
Ez például köpködés a részedről.
"Ezeket a hozzászólásokat már törölték is. "
Egyetlenegy hozzászólást töröltek, melyben megkérdeztem, miért nem osztjuk szét az egész országot az előző hozzászóló logikája alapján (ez pedig nem hőbörgés).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!