11/25 mustafa33 válasza:
Az egyesített Alsó és Felső Egyiptom.
12/25 anonim válasza:
ma 20:37
Róma nem született birodalomnak, de az volt legalább 500 évig. A brit birodalom csak akkor áll(t) fenn 500 évig, ha úgy tekintjük, hogy tizenvalahány sziget birtoklása miatt még most is "birodalom".
14/25 anonim válasza:
Szerintem meg India, nem esett szét, mint Kína, és kur.va rég óta fennáll...
15/25 ThorgilsX válasza:
Továbbá sosem volt birodalom. az 1700as években egyesült.(ez utóbbiban nem vagyok biztos,de birodalom sosem volt.)
16/25 anonim válasza:
Szerintem is Egyiptom tolta eddig a legjobban.
17/25 anonim válasza:
"Szerintem meg India, nem esett szét, mint Kína, és kur.va rég óta fennáll..."
S milyen birodalom az amit gyarmati sorba hajt egy másik állam?
18/25 anonim válasza:
ThorgilsX
nem kellett volna belekontárkodnod, mert akkor nem húzod senkinek az agyát a hülyeségeiddel... attól még, hogy királyság/császárság, attól még lehet birodalom, nem értem, minek hozod be az államformát...
19/25 anonim válasza:
Orbánia fog a legtovább fennálni!
20/25 anonim válasza:
Az a kicsiny sivatagi ország, ami sose nevezte magát birodalomnak. Diaszpórának indult és ma pénzpiacoknak nevezi magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!