A haslövésnél tényleg ez történik?
Figyelt kérdés
Még régebben olvastam,hogy ha valaki haslövést kap,annak a bemeneti nyíláson "kifolynak" a belei.Ez igaz?Elnézést,ha rossz a témában tettem fel a kérdést...2011. okt. 6. 14:11
1/8 anonim válasza:
szerintem előfordulhat, hogy a kilyukadt hasfal mögött kiszakadnak a belek, és kifolyik a félig emésztett trutyi, de a belei biztosan nem fognak kijönni
szerinem
2/8 anonim válasza:
Ahhoz valami kemény kaliberrel kell hasbalőni, mert egy egyszerű puskagolyó nem üt akkor lyukat (valójában a golyó átmérőjénél kisebb lyukat üt, a szervek rugalmassága miatt).
3/8 anonim válasza:
Ez inkább repeszsérülésekre jellemző.
4/8 anonim válasza:
esetleg egy 50caliberessel lőnek hasba akkor már lehetnek gondok.
5/8 Gugu Gabor válasza:
Igazából inkább ha hátba lőnek ha már mindenképp lövésről beszélünk akkor általában a kimeneti nyílás a nagyobb és nem a bemeneti. Egyébként szerintem is sokkal jellemzőbb a repesz sérülésekre mint a lövedék által okozottra. (legalábbis ha normális lőszerekről beszélünk)
6/8 Pro Patria válasza:
Van egy naplófeljegyzés arról, hogy egy honvéd felállt a lövészárokból, géppisztolysorozat érte, és kifordultak a belei. Egyetlen lövéstől viszont nem hiszem, hogy ez lehetséges.
7/8 anonim válasza:
Esetleg ha több lövés éri egy területen ( 10cm átmérőjű részen pl 7-8 golyó eltalál) Vagy repeszgránát vagy egy barrett .50 esetleg m2 eltalál.
8/8 anonim válasza:
Terhes nőn kipróbálni az olyan fun!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!