Lőtt itt valaki PKM géppuskával?
Figyelt kérdés
Nem kényelmetlen vele lőni,célozni?2011. aug. 22. 10:26
1/9 anonim válasza:
Miért lenne kényelmetlen? Akkor hogyan használnák, ha nem lehetne vele célozni?
2/9 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy nem lehet vele célozni.De nem kényelmetlen bal kézzel átnyúlni?
2011. aug. 22. 11:45
4/9 A kérdező kommentje:
2011. aug. 22. 12:44
5/9 anonim válasza:
Szerintem erős tévedésben vagy (bár a fogalmazásodból ehéz kiházmoni), az a kivágás súlycsökkentés céljából került oda (dragunovnál se teszi oda a szerencsétlen a kacsóját). Ellenben ha megnézed alaposabban a tust, a fölső éle nem egyenes, hanem a tokhoz közeledve van benne egy nagyjából tenyér széles mélyedés. Na oda fogni például nagyon kellemes (mint ahogy nagygolyósnál is szívesen rakja az ember a pisztolymarkolat fölé a kezét).
6/9 A kérdező kommentje:
Igen láttam olyan videót ahol oda fel rakja a kezét, de olyat is ahol a lyuknál fogja meg.Azért kérdeztem...
2011. aug. 22. 13:58
7/9 anonim válasza:
Szívesen megnézném a videót, amúgy meg persze oda rakod a kezed, hova csak akarod, ha neki úgy volt jó, lelke rajta... gondolom nem akadályozta saját magát szándékosan. :D
8/9 vzs válasza:
a lyuknál megfogni nagyon kényelmes, még a célzásban is komoly segítség...
szerintem a PKM-el nagyon könnyű pontosan lőni...
9/9 anonim válasza:
Egyik legjobb, legpontosabb.Sokat lőttem vele, pontos is kezelni se bonyolult igaz futni rossz vele :D és nem kényelmetlen a kezed a kivágásba beletenni bár nem muszály csak egy plusz támaszték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!