I. illetve II. VH legjobb maroklőfegyvere?
,,Drága barátom nem azért vonták ki a forgalombol a lugert vagy az mp44-et esetleg a tigris II.-t mert jobbak voltak az oroszok/Amerikaiak."
De. A háború után egyetlen tank sem készült a német nehéz harckocsik mintájára.
Ellenben , inkább az orosz IS széria volt a minta, valamint majd az MBT-k.
Ha a például a Tiger II jó lett volna, miért nem ennek mintájára haladt tovább a harckocsi fejlesztés?
Arról nem is szólva, hogy viszont a Hertzer-t még jóval a háború után is hadrendben maradt, mert kiváló típus volt.
"Ellenben , inkább az orosz IS széria volt a minta, valamint majd az MBT-k."
Az IS széria se lett később minta a harckocsifejlesztésekben sokkal inkább a Pershing és a T-34 és a T-44-ből kifejlesztett T-54. És ezek leginkább a Párduc által teremtett vonalat követték ugyanis a Párduc joggal tekinthető az első MBT-nek. De ez már nem a kérdés része! Ne tankok feklé menjünk már el! Aki akar az tegyen fel azokkal kapcsolatos kérdést!
Pedig így van, nézz be ide: [link]
ezek tényleg lőttek velük, nemcsak a Call of Dutyból szerezték az ismereteiket.
"Áh....majd megkapod érte, hogy nem úgy van az, mert a németek a királyok!"
Szerintem ha nem a filmekből szedi a tudását meg innen onnan összekapargatott wiki tudásból akkor nem mondja senki hogy nincs igaza de te, baromságokat beszéltél. A német Hadigépezetet igencsak tovább fejlesztették de leírták már előttem hogyan. Ha nem hiszed el a te bajod hogy az amerikai/orosz propagandát el hiszed :). Vita lezárva
Utolsó: na te meg húzzál vissza a Metapédiára, belinkeltem olyanok beszámolóját, akik tesztelték ezeket a fegyvereket, te meg propagandáról karattyolsz. Hatvan év alatt nem sikerült feldolgozni, hogy az elvtársaid elvesztették a II. világháborút, ezért itt osztod az észt, hogy igen is ők voltak a jobbak mindenben?
Ezt a videót küldöm neked, csakhogy tanulj egy kis történelmet is: http://www.youtube.com/watch?v=UD9L6i3TvKs
Szánalmasabbak vagytok mint a Munkáspárt-gyűléseken nyáladzó, Kádárt visszasíró nyugdíjas komcsik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!