Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Számíthatunk egy esetleges 3....

Számíthatunk egy esetleges 3. világháborúra?

Figyelt kérdés

Lehet hogy nekem túl élénk a fantáziám, de szerintem az egyre romló gazdasági helyzet, a fokozódó megélhetési problémák, az etnikumok közti egyre éleződő ellentétek,stb. nem éppen a rózsás jövőnk előhírnökei.

Csak komoly kommenteket kérek, nem hülyeségből kérdezem!!!

Előre is köszönöm!!!

22/F

2011. júl. 27. 20:03
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
37%
Amelyik vezető háborút robbant ki, az egy igen nagy barom. A provokáció nem mentség.
2011. júl. 28. 22:09
 22/26 anonim ***** válasza:
48%
szerintem nem világ hanem faji háború lesz, ha megnézük az országokat, mindegyik országban egyre több az idegen és egyre hangosabbak, Franciaország, Belgium, Hollandia, Nemetország, Anglia stb.....egyre több a fekete és az arab és nekük van a legtöbb joguk, mig a fehérek csak kussolhatnak, ennek nem lesz jó vége. Szerintem legelöre Franciaországból indul el egy hullám amikor a észak nyugati franciaknak elegük lesz abból, hogy Algéria lesz lassan Franciaországbol és kitör egy polgár háború, eszt követné Belgium és Hollandia is. És ezzel együtt fellélegzik Európa, hogy van esély a fehér faj fennmaradására, és közös erővel Európa fehérei harcot vivnak a bevándorlokal. szerintem ez fog történi és ennek nem adok 50 evet és bekövetkezik egy iesmi.
2011. júl. 29. 09:41
 23/26 anonim ***** válasza:
Világháború, hát nem tudom, ahogy egy előttem lévő hozzászóló is mondta inkább egy több évig tartó világkonfliktust tudnék elképzelni, helyi harcokkal, polgárháborúkkal, mint amik most is dúlnak világszerte, csak több helyen főként az egyre terjedő nyomor miatt főként a 3. világban, bár egy ilyen világkonfliktusnak is lehet annyi áldozata, mint egy világháborúnak, csak nem katonai tömbök állnak egymással szemben, hanem gazdasági, etnikai érdekek. A világ nagyhatalmait már erős, globális gazdasági érdekek kötik össze, nem hinném, hogy egymásnak ugranának a közeljövőben.
2011. júl. 29. 12:39
 24/26 anonim ***** válasza:
78%

12:39-essel értek egyet.

Olyat el tudok képzelni, hogy a világ nagy részén háború dúl, de a közeljövőben csak úgy, hogy egy-két ország harcol egy-két másik ellen, a többihez pedig semmi köze.

Tehát pl. egy magyar-bolgár koalíció a románok ellen, szerbek és görögök az albánok ellen, Horvátország Bosznia ellen. A három konfliktusnak pedig egymáshoz semmi köze nem lenne.

Az egész akkor lenne világháború, hogyha a három konfliktust összekötnénk és mondjuk egy magyar-bolgár-horvát-albán szövetség állna szemben a román-szerb-görög-bosnyák koalícióval. (Ami mondjuk már amiatt is irreális, mert a szerbek sosem szövetkeznének a bosnyákokkal. Persze ez még így nem világháború, de már csak a lépték hiányzik. Az elv már ebből is kirajzolódik, hogy mi tesz egy konfliktust világháborúvá. Remélem elég érthetően fogalmaztam.)

2011. júl. 29. 14:25
 25/26 anonim ***** válasza:
Vannak olyan dolgok, amikről nem tudsz, de a gazdaság egyre jobb lesz, és hidd el, országok között nem lesz háború, ma már másképp hódítanak.
2011. júl. 29. 15:20
 26/26 anonim ***** válasza:
Európa és amerika, és a többi "fejes", aki "velünk van" (kivétel Kína és az arab országok), mind meggazdagszik az izraeli polgárháborúból... Igen, polgárháború, ugyanis vallástól függetlenül Izraeliták bántják egymást. A demokrácia meg fog erősödni. Nem lesz világháború.
2011. júl. 29. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!