Számíthatunk büntetésre?
Figyelt kérdés
éjszaka bemásztunk egy nyitott uszodába és a rendőrök észrevették h ott fürödtünk.. lekérték az adatainak és utána elengedtek.. mire számítsunk?2011. júl. 27. 16:31
2/11 anonim válasza:
Ahogy az első mondja. Nagyon unatkozó rendőrök kellenek ahhoz, hogy ezzel foglalkozzanak.
3/11 anonim válasza:
Ejnye-bejnyére esetleg. Amúgy én rendesen megpics.áztalak volna titeket a helyükben.
4/11 anonim válasza:
"Amúgy én rendesen megpics.áztalak volna titeket a helyükben."
Lehet én is rájuk parancsoltam volna, hogy ússzanak le 30 hosszt :D
5/11 anonim válasza:
Próbáld meg logikusan kikövetkeztetni kedves kérdező!
Felírták az adataitokat? Gondolom nem, tehát semmi.
Mondták, hogy bünti lesz? Gondolom nem, tehát semmi.
Nem is olyan bonyolult.
6/11 anonim válasza:
Ha az adataikat lekérték, akkor szerintem fel is írták. Ettől függetlenül szerintem sem lesz belőle semmi.
7/11 anonim válasza:
Nem feltétlen. Elkérik a személyit, lakcím kártyát, és az alapján lekérik. Általában így csinálják. Ha valami oknál fogva szükséges (lehet) a továbbiakban, akkor írják fel.
Általában.
8/11 anonim válasza:
Az elég nagy baj, ugyanis ha lekérik, fel is KELL írni! A lekérést ugyanis rögzítik, és ha a rendőr nem "papírozza le" a maga részéről az igazoltatást, abból gondjai lehetnek. Tehát vagy nem veszed észre hogy felírtak, vagy a rendőr a saját (és kollégái) f@szával veri a csalánt...
9/11 A kérdező kommentje:
igen felírták egy kis noteszbe meg le is kérték.. kérdeztük h mi lesz azt mondta hogy: majd meglátjuk, legközelebb ne csináljunk ilyet, közterületre menjünk
2011. júl. 28. 15:11
10/11 anonim válasza:
Oké, sorry, akkor felírták... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!