Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Hol fog kitörni szerinted a...

Hol fog kitörni szerinted a legközelebbi komolyabb háború amiben a Nyugat is érintett lesz?

Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 15:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
61%

Komolyabb háború az a világháború, ami csak egy rossz döntés, és beleesik az egész világ mint anno 1910-1947 között... Csak most annyi kölömbséggel, hogy amerika és oroszország ha nagyon bekattan akkor atomfegyvereket is használ, mint 1x majdnem a hidegháborúban, ottis csak egy hülyének kellet volna egy szót mondani, és többmillióan meghaltak volna... Emellet számolni kell kína, korea, afganisztán, irak, illetve az európai kisországok erejével is. De én arra tippelek, hogy NATO főszerepben amerika illetve az ászaia országok kötnek valamilyen szövetséget, és meg is van a 2 óriási fél....

MINDEN ESETRE A LEGJOBB AMEDDIG CSAK A COD-BAN VAN HÁBORÚ!!!

2011. júl. 31. 09:59
 12/17 anonim ***** válasza:
61%
Ha meg nem oldják meg a sós víz lepárlását akkor az édesvízért fog folyni háború, ebben az esetben magyarország az elveszett!
2011. júl. 31. 10:01
 13/17 anonim ***** válasza:
61%
Afganisztánnak meg Iraknak mi köze van a "NAGY" háborúhoz??
2011. júl. 31. 12:14
 14/17 anonim ***** válasza:
Az hogy arrafelé sok az olaj... Annak idején oroszorszégban is a németek az olajra mentek VOLNA... elsősorban... És nagyon jól ismerem az orszégok haderejét... Az apukám pilóta szóval...
2011. aug. 1. 12:19
 15/17 anonim ***** válasza:

1: Afganisztánnak és Iraknak alig van már hadereje ami bevethető lenne 1 igazán nagy háborúban

2: Ázsiai szövetségek vannak már most is

3: Attól hogy apukád pilóta nem hiszem h te tisztába lennél minden mértékben az erőviszonyokkal, viszont amit leírtál az helyes.

2011. aug. 1. 19:52
 16/17 anonim ***** válasza:
Na jó afganisztánt meg irakot azt elszúrtam :D Valóban nincs nagy hadereje, fater is megaszondta :D Az ázsiai szövetségekről nem beszéltem vele, de én egy olyan szövetségre gondolok, mind annak idején a német-olasz-osztrák-magyar monarchia szövetsége... csak mondjuk oroszország-kína-meg nemtudom még mi... :D Egyébként elég sokat tudok ezekről a dolkokról :D sokat beszélgetek ilyenejkről vele engem meg őt is ezek érdeklik, de beismerem hogy hülyeséget írtam irakkal és afganisztánnal kapcsolatban :D
2011. aug. 1. 22:46
 17/17 anonim ***** válasza:
Én is azt hiszem,hogy sokat tudok ezekről a dolgokról,azt a feléről kiderül,hogy hülyeség.Am Kína-Orosz-Irán szövetségre lenne nagy esély...
2011. aug. 2. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!