Milyen erős a Magyar hadsereg?
Üdv kérdező, én vagyok aki katonának készül.
Mennyi hülyeséget írnak...
Aki visszaakarja foglalni trianoni veszteségeinket az biztos nem ért a dologhoz.Harckocsira 2 géppuska, permetezőből ak-val?Hol élsz?Remélem csak szórakoztál.Amint kigördülne a garázsból egy AH-64-es helikopter rögtön kilőné.Sajnos így állunk.De a magyar haderő nem szerencsétlen suhancokból áll mint az US.Army.
Őrjárat versenyen legyőztük a tengerészgyalogosokat.A paksi erőmű terrorelhárító csapata amerikában leverte a legjobb kommandós egységet is versenyen.Ezek után szerintem nem kéne összeszidni őket.Nem mondom hogy egy nagyobb országot le tudnánk győzni de jó darabig vissza lehetne tartani őket.
Még hogy sílövők...
A válasz megírásának időpontja: ma 12:41
Ebből is látszik, hogy aki itt köpködi a magyar erőket, fingja sincs az egészről. Gondolom néhány 15-16 éves suhanc két CoD meccs között feljön szórakozni.
én jelenleg csak 2.éves vagyok a ZMNE-n de annyit hozzá kell tennem a dolgokhoz amiket leírtatok, hogy a mi kiképzésünkön ami legalábbis eddig volt már szétszedtünk,lőttünk elég sok fajta fegyverrel, egy jól kiképzett honvéd kifogy a lőszerből akkor fogja a talált fegyvert és pár mp alatt üzemképessé teszi.. ezzel ellentétben a kedves amerikaiaknak gőzük sincs az idegen fegyverekről.. azt tanítják nekik hogy a saját fegyverük mindenük és ne cseréljék le véletlenül se mert azlesz mint vietnámban... Ahogy írta előttem valaki, a terror elhárítóink igen jók a gyenge felszereltségük ellenére is.. És hogy kik ellen győzhetnénk: Erre annyit mondanék tán szlovákiát leverhetnénk mert ők még rosszabb állapotba vannak ilyen téren, és kevesebben is, de jönne a segélykérés a szláv testvéreiknek, és szerbia ellen már nem igazán győznénk.
Üdv
Hivatásos katona vagyok.
Nekünk, katonáknak azokat kell tudnunk legyőzni, akik szervezetten, fegyverrel támadnak Magyarországra, vagy a misszióban alaphelyzetben békés feladatokat végző katonáinkra, - nem arra van a honvédség, hogy másokat hajtsunk igába, hanem arra, hogy szükség esetén megvédjük azt, amire felesküdtünk.
Sok a hiányosság, - én is dühöngök nap mint nap, - de nem azért, mert nem tudjuk lerohanni Szlovákiát, hanem azért, mert elavult technikával vagyok kénytelen dolgozni nap mint nap, és akiknek a tisztjük lenne ezt az áldatlan állapotot felszámolni, orvosolni, azokat meg nem érdekli, hogyan oldom meg a napi feladataimat, csak "Parancs, értettem!", - és oldjam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!