Harmadik Világháború?
Figyelt kérdés
Szerintetek a közeljövőben esélyes a harmadik világháború kitörése?Úgy vélem felfedezni,hogy a világ megint kezd eléggé kétpolusuvá válni.Bár a pólus egyik fele (Kína,Irán,Oroszország,Észak-Kore) nem iagzán keresi egymás társaáságát,de ha úgy adódna nem is nagyon lenne kérdés,hogy ki ellen indulnának harcba...Tehát az USA mondhatja,hogy aki nincs velünk az ellenünk van.Sok jel mutat egy újabb világégésre,véleményem szerint...2011. júl. 6. 21:18
11/27 A kérdező kommentje:
Hát nem is azt mondtam,hogy tönkreteszi,de azért ekkora adósságot majd nem enged el egy idő után csak úgy maga mellett...Ja és Kínánai cuccok mindenhol vannak,tehát USA nélkül meg Kína lenne meg nagyon boldogan...
2011. júl. 7. 11:35
12/27 Gugu Gabor válasza:
USA irtózatosan nagy felvevő piac (ha nem a legnagyobb) szerintem nem ép jó ötlet velük balhézni amikor így is jön a pénz.
13/27 anonim válasza:
"...tehát USA nélkül meg Kína lenne meg nagyon boldogan..."
A világgazdaság nagy része olyan pénzügyi-gazdasági csoportok befolyása alatt van, amelyekben Amerika döntő szerepet játszik. Kína ma is sokkal jobban függ a Nyugattól és Amerikától, mint fordítva.
Ha bukik Amerika, bukik Kína is, meg mindenki más is. A kínai vezetés nagyon is okos, esze ágában sem lenne romba dönteni azt a szisztémát, amelyből ő is remekül profitál.
14/27 anonim válasza:
Nem - kérdező, - a harmadik világháború elmarad, csak negyedik lesz, de azt nem tudom, mikor.
15/27 Anyomika válasza:
Sztem is számolni kell majd egy III. világháborúra amit az Infinity ward fog kirobbantani mert mindenki unja már a CoD széria egyhangúságát. Nah viccet félretéve ha lesz is 3. világháború akkor abból megint xarul fogunk kijönni és a háború abból állna hogy atomokat dobálnak egymásra szóval szerintem minden résztvevő ország becumizná.
16/27 A kérdező kommentje:
Nem hiszem attól függetlenül,hogy atomháború lenne...
2011. júl. 9. 17:38
17/27 Anyomika válasza:
A 2. Vh előtt meg nem gondolták volna hogy Hitler tömegesen fogja irtani a zsidókat gázkamrákban még is az lett. Szerintem egyáltalán nincs kizárva hogy atom háború lenne. Példa japán.
18/27 A kérdező kommentje:
Feltételezésemet arra alapozom,hogy már maga a háború is lényegében le van futva,fejben.Már mindenki elmondta,hogy atomháború,és hogy mindenki meghal a földön.Tehát már csak alapból arra gondolok,ha egy ország megtámadna egy másikat,és elég nagy rizikót is jelentene,akkor sem (leglábbis szerintem ) dobánának rá atomot,mert az a saját megsemmisülésüket is jelentené...Akkor ugye menne vissza a feladóhoz egy atom.Már úgy gondolkozik az összes ország,vagy népcsoport,hogy új föld kell (nevezzük Lebensraum-nak),ami ha atomot dobunk rá,nem lesz a legjobb termőtalaj,tehát inkább megszálljuk katonailag,vagy egy esetleges országot "segítünk ki",mint hogy atomot dobjunk rájuk.Lényegében semmi haszna nem volna,bár ,mint tudjuk az emberek hihetetlenül ostobák tudnak lenni,ezért ez csak egy feltételezés...
2011. júl. 9. 21:34
19/27 bromkrezol válasza:
Pár éve beültem a szolnoki könyvtárba és végignéztem az archív napilapokat 1890-től 1920-ig. A Tiszáról gyűjtöttem anyagot. Aztán észrevettem véletlenül egy furcsaságot. Sehol nem volt szó világháborúról. Nem volt olyan szalagcím, hogy ma tört ki a világháború. Eszerint az I. világháború kitörésének időpontját utólag határozhatták meg a történészek (???). Már javában benne voltak az emberkék, és az újságokban semmi. Szóval lehetséges, hogy nem fog kitörni a III. világháború, mert már benne vagyunk (??) Nézzétek meg, hogy a II. világháború után hány olyan év volt, amikor az USA nem viselt háborút, ill. nem volt része vmilyen fegyvere konfliktusban.
20/27 Anyomika válasza:
Ez nem világháború még mert még a nagyhatalmak nem fordítottak egymás ellen fegyvert. Azért mert sok nyomi országot bombázgatnak nem lesz vh.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!