Harmadik Világháború?
Kina Észak-Kóreát le se sz@rja, bár elég nagy fellépések voltak a csempészek iránt. Oroszországot meg végképp nemérdekli ez a 3 ország. És nem nem kezd a világ kétpólusúvá válni. Ha egy kicsit is értenél hozzá tudhatnád, hogy SEMMI és tényleg SEMMI jele "egy újabb világégés"-re.
Nemtudom honnan szeditek ezeket a marhaságokat, de örültem, hogy már egy jó ideje nem volt ilyen kérdés. Most hónapokon keresztül minden nap valaki meg fogja kérdezni ezt a marhaságot.
Mondjuk arra kiváncsi lennék, hogy miből következtettél erre az abszurdumra.
Gratulálok az értelmes hozzászóláshoz.Amiből következtetek:
-Irán felesküdött Izrael elpusztítására
-irán folyamatos hadgyakorlatokat tart a Forradalmi Gárdával
-Kína hihetetlen ütemben fejleszti haderejét,minden évben majdnem kétszer annyit költ rá,mint az előzőben
-NATO-nak és Oroszországnak nem biztos,hogy közös rakétavédelmi rendszere lesz,ami elég sokat nyom latba
-Észak és Dél Koreáról már nem is beszélek
-Valamint a jóöreg gazdasági válság
Azért ennyire nem kéne lehordanod...bár Te biztos nagyon értessz hozzá...
-Irán felesküdött Izrael elpusztítására
-irán folyamatos hadgyakorlatokat tart a Forradalmi Gárdával
"-Kína hihetetlen ütemben fejleszti haderejét,minden évben majdnem kétszer annyit költ rá,mint az előzőben "
Mint minden más nagyhatalom a legfejlettebb hadászati eszközöket akarja, ami fejlesztésekkel jár. És az ugyebár nem lesz olcsóbb jövőre sem.
"-NATO-nak és Oroszországnak nem biztos,hogy közös rakétavédelmi rendszere lesz,ami elég sokat nyom latba "
Na erre kiváncsi vagyok honnan szedted.
"-Észak és Dél Koreáról már nem is beszélek "
Ne is. Sokáig úgyse fogsz róluk igy beszélni mivel Kina és Amerika egyesiteni akarja őket.
"-Valamint a jóöreg gazdasági válság "
Ez hogy jön ide?
Elnézést, ezt a kettőt véletlenül átugortam.
"-Irán felesküdött Izrael elpusztítására"
Mint a közel-keleten és Szaudi Arábiában mindenki.
"-irán folyamatos hadgyakorlatokat tart a Forradalmi Gárdával "
Már nagyon régóta.
A közös rakétavédelmi rendszert netalántán innen veszem:
Észak meg Dél Korea hiába kicsi ország,ha egymásnak esnek,akkor USA pártolja az egyiket,Kína a másikat,ugyebár mint 60 éve...Valamint USA és Kína között azért törhetne ki esetleg háború,mert Kína felé az Egyesült Államok iszonyat mód el van adósodva...
A gazdasági válság,meg ha nem vetted volna észre,eddig mindkét világháború előtt jelen volt...
És a flegma hangnemet kérlek hanyagoljad,mert én nem felgmán kérdeztem...
Mit értesz a közeljövő alatt ? 2-3 hónap vagy 2-3 év ??
Egy időben úgy tűnt, igen lesz. Aztán szerintem most már inkább készülődés van, de senki sem mer lépni visszafordíthatatlan útra, egyelőre.
Majd akkor lesz világháború, ha újra lesz Mo-n hadkötelezettség, radar és egyéb szükséges...
" "-Irán felesküdött Izrael elpusztítására"
Mint a közel-keleten és Szaudi Arábiában mindenki."
Szaúd-Arábia Irán egyik legfőbb ellensége. A szaúdiak azt is egyértelműen közölték, hogy egy izraeli-iráni háború esetén át fogják engedni a légterüket az Iránt támadó izraeli gépek előtt. LOL
Mellesleg aki bepróbálkozna Izrael ellen, az maga is atomot kapna a fejére a zsidóktól. Iránnak csak a szája nagy.
"Valamint USA és Kína között azért törhetne ki esetleg háború,mert Kína felé az Egyesült Államok iszonyat mód el van adósodva... "
Mekkora üzlet lenne Kínának tönkretenni az USÁ-t, hogy egy halom értéktelen papírfecni maradjon a birtokában :), és ne legyen kinek exportálni a cuccait, amely a kínai gazdaság pörgésének az alapja. Egyszóval, ha Amerika bukik, Kína is megy vele a mélybe :)
Az oroszok pedig jelenleg remekül megvannak Amerikával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!