A honvédek mikor mennek dolgozni?
Városi nyeszlett sz@rházik akiknek csak a szájkarate megy ! Ha tenni kellene valamit akkor meg be vannak szarva és az anyjukért sírnak mint a fürdős kurv@'k !MILYEN EMBEREK AZ ILYENEK? SAJÁT HAZÁJUK KATONÁIT LENÉZIK?A KIKÉPZÉS NEM OLYAN PUHÁNY MINT AZT ELGONDOLJÁTOK!
U.I:AKI KÉZITUSÁT AKAR :HOGY SZERZETT OROSZ KIKÉPZÉST? ELVAN TÁJOLVA ,OTT NEM MINDEN JÖTT MENT EMBEREKET SOROZNAK BE! DE ÁLLOK ELÉBE ,HIÁBA VAN NÁLAD KÉS A PUSZTA KÉZZEL 1 MOZDULATBÓL MEGTUDNA ÖLNI EGY MAGYAR KATONA !
Kedves 19:02!
Bár minden tekintetben-sőt, verbálisan semmilyen szinten sem tudok egyetérteni veled-de azért az előtted szólóknak tudnék javasolni 1 1/2 év sorkatona szolgálatot a 80-as évekből!
A kérdésre válaszolva:5h30 ÉBRESZTŐ, FEL!
ma 19:16
Elnézést kérek mer furcsán fogalmaztam meg ,de első felindulásból írtam azt amit.
Valóban elkél a mai fiatalságnak a katonaság mert ott megtanították hogyan viszonyuljanak a hazához ,rendet és fegyelmet vertek volna a fejükbe.
Hát ezzel én is egyet értenék. Nem a gép, facebook előtt kéne ülni egész nap meg nem a telefont nyomkodni. Nagyon is jól tennék ha megint kötelező lenne a katonaság. Sok kis 40kilós fiú (akik tehetnek róla) ott megtanulnának sok dolgot. Tiszta szégyen a mai fiatalság...
Az más kérdés, hogy én is csak tizenéves vagyok..:D de sok mindenben különbözök tőlük. Az ember esze megáll
A kérdésre:
Változó.
A hivatalokban általában (!) 08:00 - 16:30 -ig szól a hivatalos munkaidő.
A többi helyen szolgálati beosztástól függő.
12, ill. 24 órás szolgálatokat szerveznek, de a feladat ellátásához és az adott hely szokásaihoz igazodva szervezik a váltásokat.
Minél magasabb szintű egy alakulat, katonai szerveződés, annál későbbi - ÁLTALÁBAN - ez az időpont.
---
Én megmutattam a Kedvesemnek azt, hogy mihez végzek hasonló tevékenységet, - KETTŐ PERCEN BELÜL megkért arra, hogy hagyjam abba, - mert nem bírta idegileg.
Nem kell lenézni a katonákat, - választható ez a hivatás is, - akinek nem szimpatikus ez a pálya, az nem lesz több semelyik - értelmes - ember előtt azáltal, hogy becsmérli őket.
Mi az hogy nem kapunk jó kiképzést?
Na b*szódjatok szájba, valszeg kis gizda p*csök vagytok, akik egész nap kockulnak!
És marha jó színvonalú kiképzés van magyarországon, csak úgy mellékesen mondom.
Elsőnek: talán azért, mert utána nincsenek olyan állapotban fizikálisan, hogy elláthassák a feladatukat!
Seggarcok.
Helló!
Katasztrófák esetén (árvizek,vörösiszap, stb)szeretném tudni, hogy te mi a frászt csináltál? Otthon ültél és hülyeségeket irogattal?
Kérdezd a katonákat, hogy mikor kezdődött a műszakjuk akkor, amikor homokzsákokat hurcoltak egész nap azért, hogy megpróbálják más emberek házait, életműveit megóvni. Sok emberen segítettek. Lehet, hogy majd rajtad is kellene egyszer segíteni...
Persze a honvédség nemcsak ebből áll, de legalább ami szem előtt van - bármelyik állampolgár is megláthatná.
A
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!