Kiknél és melyik évben? Az Oroszoknál például Sztálingrád alatt aki megfordult lelőtték.
2011. júl. 2. 10:57
2/28 anonim válasza:
Agyonlövéssel. A háborúban egy rohamnál NEM MEGENGEDHETŐ hogy valaki megfutamodjon, ezzel zavart, vagy pánikot keltsen. Aki ilyet tesz, azt azonnal agyon KELL lőni.
Pedro
2011. júl. 2. 10:58
3/28 anonim válasza:
Ez azért túlzás, nem hiszem, hogy meg kellene ölni valakit csak azért, mert elfut. Én is dezertálnék, ha nem a hazámat védeném, hanem mondjuk Afganisztánba küldenének meghalni, mert se nekem se az országnak semmi köze ahhoz, hogy ott mi van. Miért haljak meg valakiért, akit nem is ismerek, sőt, a nyelvét sem beszélem. Az viszont, hogy a haza védelme közben elfut valaki, tényleg hatalmas bűntett.
2011. júl. 2. 11:13
4/28 anonim válasza:
Szerintem inkább fusson el valaki és lőjék agyon, mint hogy megöljön valakit.
2011. júl. 2. 11:24
5/28 anonim válasza:
halállal. Minden hadseregben és az elmól 5000 évben mindíg.
2011. júl. 2. 11:55
6/28 anonim válasza:
te meg inkább kussolj utolsó. pl. ahol terror meg erőszak van ott nem kell a béke, ott ne öljünk embert áhh.. csak mer én ilyen kis szelif f4sz vagyok. maradjon az erőszak meg terror. a háború jó célt szolgál csak ezt sokan fel se tudják fogni, mer alapbol nem jut el az agyuk kicsit mélyebb pontokra sem. pl. anyadat megeroszakolná egy rohadt terrorista akkor is védenéd azt h ne öljék meg? gondolkozz már ember!!! amúgy emg simán hazaárulással vádolnának!
2011. júl. 2. 11:58
7/28 anonim válasza:
miért utolsó annak mi értelme volt hogy Amerika bevonult a Közel-keletre? ja hát persze az olaj. meglennének az arabok háború nélkül? hát persze hogy meg. látod semmi értelme a háborúnak
2011. júl. 2. 12:57
8/28 anonim válasza:
"Szerintem inkább fusson el valaki és lőjék agyon, mint hogy megöljön valakit."
Ha minden ember így gondolkozna már rég kihaltunk volna.
2011. júl. 2. 15:35
9/28 anonim válasza:
A statárium sajátos szabályok alapján történő rögtönítélő bíráskodást jelent. Általában kivételes közrendészeti és közbiztonsági állapotok idején alkalmazzák súlyosabb bűncselekményekkel megvádoltakkal szemben. A latin eredetű elnevezés eredetileg azt jelentette, hogy a bíróság állva hozta meg a döntését, ezért a statáriális bíróságot magyarul lábon álló bíróságnak is nevezték.
A statáriális eljárás során a bírósági tanács egyetlen tárgyalás után egyhangúlag hozza meg ítéletét, ami általában csak halálbüntetés vagy felmentés lehet, fellebbezésre és kegyelemre nincs lehetőség, a végrehajtásra pedig haladéktalanul sor kerül. Alkalmazására (bevezetésére) csak rendkívüli esetekben, az államrendet vagy a közbiztonságot súlyosan fenyegető vagy megzavaró körülmények között kerül sor. Ilyen körülmények különösen a háború, forradalom vagy súlyos természeti katasztrófa.
Forrás: Wikipedia.hu
2011. júl. 2. 15:38
10/28 anonim válasza:
""
"Szerintem inkább fusson el valaki és lőjék agyon, mint hogy megöljön valakit."
Ha minden ember így gondolkozna már rég kihaltunk volna.
""
Értelem az megvan. Mitől haltunk volna ki, ha nem öljük meg egymást?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!