Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mikor hagy fel a kormány a...

Mikor hagy fel a kormány a talpnyaló politikával?

Figyelt kérdés
A honvédelmen belül is, teljesen szétverték a hadsereget is.
2011. jún. 23. 09:48
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Én csak olvasok, és gondolataim támadnak ennyi szöveg láttán.

"Nem olcsó kiszállítani a katonákat ez igaz, de nem tudjuk pontosan mekkora költséggel jár a külföldi szerepvállalás. Egy biztos, nem annyiba, mint amennyibe beállítják! Sokkal kevesebbe!"

Egy pici elemzés: "nem tudjuk pontosan mekkora költséggel jár", világos, nem tudjuk.

"Egy biztos, nem annyiba, mint amennyibe beállítják! Sokkal kevesebbe!"

Most akkor mégis csak tudunk valamilyen összeget? Mert csak akkor kerülhet sokkal kevesebbe.

Ez már csak magán gondolat: a világon a legkevésbé tudott dolog a katonai költségvetés, illetve az még talán, de hogy azon belül mire költik, az már aztán alig tudható.

Hadititok! Ha valamit tudni vélsz, az csak ködösítés...

2011. jún. 23. 19:42
 22/25 A kérdező kommentje:
Ez feltételezés, más országok kevesebb katonai költségvetésből jobb hadsereget építenek. (pl. Horvátország, Moldova, Fehéroroszország, Grúzia)
2011. jún. 23. 19:59
 23/25 anonim válasza:
Lemaradtam, most épp kinek a talpát nyaljuk ? Bár a kérdésből ítélve csömörből vödörbe...
2011. jún. 24. 01:44
 24/25 anonim ***** válasza:

,,letve ha egyet csettint az USA vagy más nemzet egyből ugrani kell."

Mikor ugrottunk és kinek? Komolyan nem tudom.

2011. jún. 24. 11:04
 25/25 anonim válasza:
Soha....
2011. jún. 24. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!