Mikor hagy fel a kormány a talpnyaló politikával?
De hogy nyal talpat a kormány? Vagy mit kéne csinálnia?
Esetleg konkrétumot is tudsz mondani? Én ugyanis túl buta vagyok hozzád képest, így nem tudok semmi konkrétumot.
A katonai költségvetés még az 1%-os sem éri el valószínűleg, ha mégis, nem fordítják azt a honvédelemre.
ha megnézzük azt mire fordít a kormány pénzt, akkor meglepődünk: egészségügy a GDP-nek kb 6-7%-a (máshol ez 10%), honvédelem (1%) máshol ez 2%. Mindenből kevesebbet költ, mint más ország, de nincs látszata, nincs pénz.
Talpnyalás alatt azt értem, hogy más ország érdekeit helyezik előtérbe, a sajátjukkal szemben, illetve ha egyet csettint az USA vagy más nemzet egyből ugrani kell.
Európaiként te kivel szeretnél szövetségre lépni? Észak Koreával?
Ha 2%-ot költenénk honvédelemre boldogabb ember lennél?
Nem, ugyanúgy el tudják lopni. A NATO-ban van az USA, UK, Német és Franciaország. A többit lesz@rják!
Nekem az a problémám, hogy nincs látszata semminek! Olyan a honvédelem is, mint a MÁV. Költenek rá, de semmi látszata. Ordít, hogy itt lopnak. Nem kell nagy ész ahhoz, hogy észre vegye valaki.
Nem úgy megy egy háború, ahogy te képzeled. Egyébként az USA-nak van a világ legerősebb hadsereggel, ennyire erővel a többi ország hadserege is lehúzhatja magát a rolón, nem gondolod? Én úgy vagyok ezzel, hogy jó mindenképp jóba lenni vele, de minden állammal lehetőleg, persze ez irreális.
Nem olcsó kiszállítani a katonákat ez igaz, de nem tudjuk pontosan mekkora költséggel jár a külföldi szerepvállalás. Egy biztos, nem annyiba, mint amennyibe beállítják! Sokkal kevesebbe! Ez kb olyasmi téma, mint a 40centis kilátó 40millióért, vagy parképítés 3millióért (miközben csak pár farönköt tettek le).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!