Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Milyen érzés ha meglőnek?...

Milyen érzés ha meglőnek? Zsibbasztó? Légyszi meséljetek.

Figyelt kérdés
2011. máj. 29. 09:47
 1/10 anonim ***** válasza:
5%

'-.- ...... avagy egy újabb értelems kérdés

Aki meghal az már nem válaszolhat.

2011. máj. 29. 16:23
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
Egy lövésbe nem feltétlenül kell belehalni..
2011. máj. 29. 16:47
 3/10 anonim ***** válasza:
11%
Szerintem most azonnal lője főbe magát mindenki és írja le a kérdezőnek az érzéseit.
2011. máj. 29. 16:59
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
ilyen kérdést xD. ez tényleg hülye kérdés. egyszer majd megtudjukxDXD
2011. máj. 29. 19:43
 5/10 anonim ***** válasza:
78%

Jó kérdés.

Szerintem az esetek jelentős részében( a sérülés mértékétől függően) sokkot kap a sebesült, így nem emlékszik rá, de ettől eltekintve gondolom olyan, mintha egy átlagos baleset során történt volna.

Ha golyóálló mellényt visel és az megállítja a lövedéket, akkor pedig állítólag olyan, mintha valaki jó erősen hasba rúgott vagy ütött volna.

2011. máj. 29. 20:52
 6/10 anonim ***** válasza:
83%

OFF: szerintem is jó kérdés, nem értem, miért kell ennyi embernek akadékoskodnia.

ON: én úgy tudom, hogy vannak érzéstelenítővel ellátott töltények is, meg persze van a másik véglet is.

egyébként én egyszer láttam a natego-n egy filmet egy ürgéről, akinek letépte a kezét egy krokodil, és mondták, hogy iylen esetben az ember a sokktól nem érez semmit kb fél óráig.

de szerintem ez töltényfüggő egyébként, nem?

Valaki, aki többet tud erről, tényleg jó lenne, ha válaszolna, én csak sötétben tapogatóztam.

2011. máj. 29. 21:58
 7/10 anonim válasza:
73%

Nem tudom miért hülye kérdés, szerintem nagyonis érdekfeszítő.

Miért halnál bele? Végtagjaid lövik meg, vagy gyomor lövésről még nem hallottál? Nem okvetlenül halsz bele. Amúgy szerintem is, ha nagy fájdalommal járna akkor a sokktól nem érzel semmit. Én mikor átszúrtam a talpam akor elősször csak bizsergést majd zsibbadást, aztán kibaßott fájdalamat éreztem. Meg még nem lőttek, de hasonlónak tudom elképzelni. De akit meglőttek az tényleg megoszthatná.

2011. máj. 29. 23:39
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

"én úgy tudom, hogy vannak érzéstelenítővel ellátott töltények is, meg persze van a másik véglet is"

Na ja, ez a humánusan nyírjuk ki a másikat elv...

2011. máj. 30. 14:40
 9/10 A kérdező kommentje:
én egyszer véletlenül belevágtam a kezembe tövig az ollót, de nem éreztem semit, annyira megijedtem
2011. jún. 2. 08:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Volt srác, akit jó pár száz méterről gépkarabéllyal mellényen találtak (1 lövés), 3 óráig off volt, és elég nagy fájdalmak is voltak.
2018. júl. 10. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!