Milyen érzés ha meglőnek? Zsibbasztó? Légyszi meséljetek.
'-.- ...... avagy egy újabb értelems kérdés
Aki meghal az már nem válaszolhat.
Jó kérdés.
Szerintem az esetek jelentős részében( a sérülés mértékétől függően) sokkot kap a sebesült, így nem emlékszik rá, de ettől eltekintve gondolom olyan, mintha egy átlagos baleset során történt volna.
Ha golyóálló mellényt visel és az megállítja a lövedéket, akkor pedig állítólag olyan, mintha valaki jó erősen hasba rúgott vagy ütött volna.
OFF: szerintem is jó kérdés, nem értem, miért kell ennyi embernek akadékoskodnia.
ON: én úgy tudom, hogy vannak érzéstelenítővel ellátott töltények is, meg persze van a másik véglet is.
egyébként én egyszer láttam a natego-n egy filmet egy ürgéről, akinek letépte a kezét egy krokodil, és mondták, hogy iylen esetben az ember a sokktól nem érez semmit kb fél óráig.
de szerintem ez töltényfüggő egyébként, nem?
Valaki, aki többet tud erről, tényleg jó lenne, ha válaszolna, én csak sötétben tapogatóztam.
Nem tudom miért hülye kérdés, szerintem nagyonis érdekfeszítő.
Miért halnál bele? Végtagjaid lövik meg, vagy gyomor lövésről még nem hallottál? Nem okvetlenül halsz bele. Amúgy szerintem is, ha nagy fájdalommal járna akkor a sokktól nem érzel semmit. Én mikor átszúrtam a talpam akor elősször csak bizsergést majd zsibbadást, aztán kibaßott fájdalamat éreztem. Meg még nem lőttek, de hasonlónak tudom elképzelni. De akit meglőttek az tényleg megoszthatná.
"én úgy tudom, hogy vannak érzéstelenítővel ellátott töltények is, meg persze van a másik véglet is"
Na ja, ez a humánusan nyírjuk ki a másikat elv...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!