Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Albánia vs. Szerbia? Ki nyerne?

Albánia vs. Szerbia? Ki nyerne?

Figyelt kérdés
2011. máj. 28. 09:46
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
A kérdésre nem tudok választ adni, de az viszont érdekelne, hogy a szerbiai és az albán, ha tud magyarul, akkor ők nem magyarok? Vagy egy szerb és egy albán aki tud magyarul? Ők akkor most melyik nemzet tagjának is vallják magukat?
2011. aug. 3. 22:29
 22/32 anonim ***** válasza:
73%
Én meg tudok angolul. Akkor most angol vagyok? Ne viccelj.
2011. aug. 3. 22:31
 23/32 anonim ***** válasza:
Azért van különbség a két nyelv között. Angolul illik tudni, magyarul viszont az beszél, aki vagy magyar, vagy a felmenői közt van magyar, vagy külön ezt akarja tanulni (pl. hungarisztika).
2011. aug. 3. 22:36
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Vajdaságban(Délvidék) élek,ezért tudok magyarul, anyám,apám,tatám,mamám mindenki magyar. Magamat vajdasági magyarnak tartom, aki szerb állampolgár. de egyik nemzettel sincs bajom.
2011. aug. 3. 23:06
 25/32 anonim ***** válasza:
Na, hát igazából ez volt az én kérdésem.
2011. aug. 3. 23:35
 26/32 anonim ***** válasza:
52%
Albánia nyerne mert egyből lerohanná Szerbiát a Nato.Nekünk is az lenne a legjobb ha Albánia nyerne mert Szerbia még gyengébb lenne és rátudnánk az akaratunkat erőszakolni.De ha 1V1 be játszanák le akkor Szerbia nyerne.
2011. aug. 4. 00:33
 27/32 Pro Patria ***** válasza:
75%
Egy albániai magyar utál egy szerbiai magyart, mert az szerb? Nem túl groteszk ez egy kicsit?
2011. aug. 4. 01:34
 28/32 anonim válasza:
Engem rendesen fel tudnak b@szni az ien rasszista kis f@szcibálók.Mintha kibaxottul hazafiak lennétek ha szétveritek pl egy nyaraló szerb család kocsiját ahelyett, hogy egy kis nyelvtant tanulnátok annak érdekében, hogy ne legyetek ilyen beszédhibás kis zsírmirigyek...
2011. okt. 8. 23:17
 29/32 anonim ***** válasza:
19%

Mit akarsz te alban ???!!!

A szerbek irtottak a muzulman nepedet es jol is tettek !!!

2011. okt. 22. 00:50
 30/32 anonim ***** válasza:
85%
A nyáron Albániában jártam. Nagyon szép ország, óriásit fejlődött az elmúlt tíz évben. Az emberek barátságosak, kedvesek, nyitottak, vendégszeretőek. Mindenütt jól éreztük magunkat! Megdöbbenve láttam, milyen sok bunkert építettek korábban, na ezek még mind megvannak!
2011. okt. 29. 15:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!