Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Albánia vs. Szerbia? Ki nyerne?

Albánia vs. Szerbia? Ki nyerne?

Figyelt kérdés
2011. máj. 28. 09:46
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Utolsó: Részvétem.
2011. jún. 16. 19:35
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerencsére nemsok részem volt benne,akkor mindossze 5-6 éves voltam, viszont szornyu volt nap mint nap hallgatni a rádiot, h mit bombáznak stbstb.. : )

szerencsére semmi baja nemlett senkinek,mármint a családban,és a baráti körben, viszont még igy is szornyu élmény : )

2011. jún. 16. 23:04
 13/32 anonim ***** válasza:
35%

igen? hat haljal meg te r*ohadek k*öcsög szerb b*uzi!!!!

en alban vagyok es nekem kicsit szarabb volt elvesziteni a nagyapamat,es el kelett menekulni a hazambol miattatok unorito budos g*cik!!!!! a szerbek akarnak baratkozni de az alban harag orokke tart es nem mulik el soha! FUCK SERBIA!!!!!!!!!

2011. júl. 19. 05:31
 14/32 anonim ***** válasza:
60%

részvétem,erre mást nemtudok irni.

17 éves fejjel nemigazán tudok a politikai életbe belelátni, viszont hidd el nem tevagy az elsö se nem az utolso aki elvesztette a szeretteit.

a harag meg tarthat örökké, ehhez en mar nemtudok mit hozzaszolni, befejezem a sulit,és én lelépek...

2011. júl. 20. 14:49
 15/32 anonim válasza:
56%

Hűha valaki nagyon osztja a népet.Két dolgot rühellek:

1.A nácikat.

2.Az olyan kis k*csögöket akik más nemzet mai embereit szidják a múltban történt eseményekért, amikről a maiak nem tehetnek.Az ien kis szájkaratések nem élnek sokáig semerre mert a neten kemények mint a kádszéle, de ha netán lejönnek a balkánra vagy bárhova máshová gyorsan behúzzák a farkukat.

Nincs semmi problémám pö*sös, de nagyon irritálsz.

2011. aug. 1. 19:29
 16/32 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Akkor te nem nagyon ismersz olyan emberkéket, mint én.

2011. aug. 1. 20:22
 17/32 anonim ***** válasza:
76%

en azert utalam a szerbeket,mert a mai napig nemakarjak elismerni Kosova függetlenseget. es meg mindig aztmondjak hogy Kosova szerbiae. pedig nem az!!!

az alban valaszalo voltam.

2011. aug. 2. 01:24
 18/32 anonim ***** válasza:
78%

Ha ez így fojtatódik, már nem kell válaszolni erre a kérdésre, akkor viszont nem lehet feltenni.

És ha nem teszik fel, ti sem vesztek össze.

Tehát ez a vita irreális, fejezzétek be!

2011. aug. 3. 18:05
 19/32 anonim ***** válasza:
51%
nem a kerdes miatt van a vita. a kocsog szerbek miatt van a vita.. a mai napig is.. ejjel nappal a hazamban csak ez a tema. ha meglatunk szerb rendzsam szetverjuk az auto!!!!
2011. aug. 3. 18:56
 20/32 anonim ***** válasza:
Kemények vagytok...
2011. aug. 3. 19:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!