A Kinizsibe felvesznek?
Érettségi átlag: 3,9-4,0
Műveltségi (Szentendrén) 67%
Továbbjutottam Kecskemétre, ott produkáltam 327pontot a fizikain a 360-ból és 112 az IQ-m, illetve volt olyan, hogy bevillannak betűk és számok (4db) ott 40-ből 31-et értem el. Az egészségügyin meghúztak, 20-ig be kell tömni a fogam és elvileg felvesznek. Nem tudom.
Van esélyem ilyen eredménnyel? Nincs se nyelvvizsgám semmi, csak jogosítvány B kategória.
Szerintem nagyon jó esélyeid vannak, pláne alkalmasságin: én 397-et csináltam, és az kiemelkedőnek számított abban a szakaszban...bár azt a felvételiztetők is elmondták hogy eléggé béna volt az a kollekció, ha nem is pont ezekkel a szavakkal :D
Reflex teszted is jó lett, bár nekem 80 volt - két tizes széria...
Alkalmasságin amúgy annyi hogy vagy alkalmas vagy nem, ha alkalmas akkor a többi az érettségi pontokon múlik, de ez egy elég szép átlag.
Ha nincs jogsid akkor úgy tudom hogy első félévben kiképzést kapsz a suli keretei között B és C kategóriára. A ciki ugye ott van hogy ha valamiért kivágnak, akkor ezt is vissza kell majd fizetni...
Ok, köszi. Tudtam volna plusz pontot szerezni, de nem engedték. Mire én lenyomtam a 71fekvőt más 30nál járt és még volt 40 másodpercem. Kérdem a nőt, lehetne e nyomni plusz pontért, mondja nem.
Felülés rossz volt 58db 2perc alatt, szóval csak ezen vesztettem pontot. Futás 3200m 12:51
Hehh, nekem ott pont 71 ment :p Fogászat meg mókás dolog volt, mert előző hét pénteken kaptam meg a behívót és úgy tudtam hogy még kicsivel több időm van...kövi kedden öt fogat tömött a doki, csütörtökön volt a hajcihő... :D
Te is szurkolhatsz nekem, engem gerincferdülés miatt továbbküldtek másodfokra...azt mondják jó esélyeim vannak mert állítólag 297 elég jó pont, de azért...aggódok egy kicsit...szóval szurkolj...
Sziasztok!
És milyen szakot jelöltetek meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!