Miért dobnak le atombombát Európára mi köze van Bin Láden halálához?
Figyelt kérdés
2011. máj. 2. 11:22
11/19 anonim válasza:
Szerintem itt van a bomba Magyarországon, mert itt úgyis mindent a szőnyeg alá lehet söpörni, és csontvázak vannak a szekrényekben. Biztos ott a bomba a szőnyeg alatt, vagy a szekrényben.
12/19 anonim válasza:
Hát ha én terrorista lennék, akkor ott robbantanám fel, ahonnan a legtöbb katona jött... ez meg Franciaország meg Németország.
De mondjuk Törökország is esélyes, mert ő is eléggé pattogott, és húzta bele a NATO-tagországokat a háborúba, mivel féltette a seggét.
13/19 anonim válasza:
offtopic:
most olvastam hogy nem is bin laden van azon a képen amit bemutatott a média,állítólag egy régi manipulált kép,lesznek még itt érdekes dolgok,a CIA próbálja a nyomokat eltüntetni?
14/19 anonim válasza:
Most nem mindegy h tényleg Bin Laden halt meg vagy nem? Bin Laden csak egy ürügy volt a háborúhoz úgyis, most majd kereshetnek másik ürügyet!
15/19 anonim válasza:
Nem dobnak le atombombát, ez butaság, a bomba itt van európában elvileg, a wikileaks oldala szerint...
És azt mondta az alkaida, hogy ha elfogják vagy megölik ladent akkor felrobbantják az atombombát..
16/19 Mr.Super TNT válasza:
Nem fura ez egy kicsit? Az időzítés ? Nem hiszek az összeesküvési elméletekben ,de kicsit fura ,hogy a feltételezett atombombáról kijött hír utána alig telt el idő és rögtön meghalt Bin Láden kicsit érdekes az időzítés ,nekem van pár elméletem ,de először titeket kérdezlek meg.
17/19 anonim válasza:
Eltelt 2 év és még mindig semmi :D hehe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!