Egy másik kérdéshez már leírtam mit gondolok, ezért most csak beollózom.
"Az atombomba nem egy korszerű fegyver, nem lehet vele sok mindent kezdeni, csak vagdalkozni. Ha meg bevetnék, körülbelül az egész Arab világból rántottát csinálna az Eu."
"Én már írtam ide, és látom valaki felvetette a kérdést: Hogyan csempészik be?
-Vagy sehogy, mert itt készül, vagy egyszerűen behozzák egy magángéppel és leteszik egy lezsírozott helyen. Ami érdekesebb: Szerintetek miért használnak atomot, ha egy vegyi vagy biológiai fegyver tízszer nagyobb pusztítást végez, és fele akkora sincs, ráadásul akár egy szobányi felszereléssel előállítható akárhol. Ezért mondom: nincs veszély, a megfélemlítés eszköze mindig is az atom volt, ha támadni akarnának(mernének) már rég megtették volna.
"
wikileaks - jó újra látni ezt... !!!
Ki tudja, hogy mi az igaz belőle, egyébként is, biológiai, vagy vegyi fegyverrel többet érnek el...
Hát mivel ezt az egész terrorizmusos cuccot az amcsik meg a zsidók találták ki max ők robbanthatnának...
De ha esetleg Amerikában vagy Angliában vagy éppen Izraelben robbanna egy atom nem lepne meg, mert előbb-utóbb kivívják maguknak...
Mondjuk ha Izraelben robbanna akkor az arab világot is hazavágná, ja meg az amcsik is hazavágnák őket ha náluk robbantanának...
De ez az egész KAMU vagy max a "szövetségeseink" így akarják fent tartani a terrorizmus látszatát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!