Miért dobnak le atombombát Európára mi köze van Bin Láden halálához?
Kell a parasztvakítás. Amerika nagy üzlete a terrorizmus.
Európa pedig Amerika hű seggnyalója.
piszkos bombáról volt szó, és kiszivárgott jelentések szerint az Al-Quaida fenyegetőzött már korábban, hogy ha megölik Bin Ladent, akkor egy ilyet robbantanak Európában (indoklás nincs, hogy miért ott, de mondjuk logikus, hogy ha már tényleg lenne ilyenjük, azt könnyebb Európába bevinni, mint Amerikába).
Hogy ennek volt-e bármi igazságtartalma, vagy csak egy üres fenyegetés volt a részükről, azt most úgy néz ki, hogy meglátjuk (szerintem az utóbbi).
Minek dobnának ide atomot?
Európa úgyis muszlim lesz nemsokára, akkor meg minek rombolnák le?
Remélem ,ha bombáznak akkor olyat dobnak ami gyorsan végez mindenkivel és nem kell szenvedni.Nem szeretném megélni amit nagyapáim és nagyanyáim.
Szerintem s kamu ez a bin laden dolog.Mindenesetre úgyis mi járunk rosszul.Én azt mondom ,hogy valami nagy országot megtámadnak a magyarok és akkor terroristák leszünk/lesz atom bombánk/vegyi fegyver/bármi amivel meg lehet félemlíteni az embereket.=> vihetik a vizet:S
A fenyegetés nem arról szólt, hogy "atombombát dobnak le" Európára. Kizárt, hogy lenne ilyenjük.
Hozzájuthattak viszont uránhoz, és csinálhattak egy kisebb bombát, amit "állítólag" eldugtak valahol Európában, amit felrobbantanak. Ezt nem tartom kizártnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!