Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Hogyan juthatnék ki Irakba?

Hogyan juthatnék ki Irakba?

Figyelt kérdés

Semmi katonai előképzettségem nincs, abszolút civil vagyok. De valamiért nagyon hajt a vágy, hogy Irakban szolgálhassak. Vagy Afganisztánban. Nem a pénz, mert az nem érdekel.

Hogyan kéne nekikezdenem ennek a folyamatnak? Hol kezdjem a dolgot, milyen utat kell végigjárni? Van egyáltalán esély arra, hogy kikerülhessek oda?

Kérem csak olyanok írjanak, akik tényleg biztos információkat tudnak, szóval az ilyen barátom testvérének a férjétől hallottam dolgokat mellőzük, tényleg fontos lenne biztosan tudnom, hogy mit tegyek ez ügyben. Köszönöm előre is!

2011. ápr. 27. 00:26
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
28%

Ha nem is a pénz érdekel, hanem mindenáron lövöldözni akarsz akkor tedd a következőt: menj le a pincébe, szórd tele homokkal, ird ki a falra hogy Irak, majd elkezdhetsz lövöldözni, igy nem okozol kárt senkiben.

Hogy teljes legyen az illuzió vigyél le magaddal bár bábut is, ők lesznek az irakiak.

2011. ápr. 27. 01:02
 2/20 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 27. 01:47
 3/20 A kérdező kommentje:
01:02-es válaszoló: rendkívül egyszerű ember vagy te...
2011. ápr. 27. 01:57
 4/20 anonim ***** válasza:
50%
Neked pedig rémisztőek a vágyaid.
2011. ápr. 27. 02:12
 5/20 Mr.Super TNT ***** válasza:
66%

01:02-es válaszoló

Azt hiszem életem legkomolyabb rekeszizom görcsén túl vagyok és ennek a válasznak köszönhetően.

2011. ápr. 27. 09:38
 6/20 anonim ***** válasza:
50%
Vannak kint magyar cégek, talán a MOL is. Náluk érdeklődj szerintem.
2011. ápr. 27. 10:28
 7/20 anonim ***** válasza:
57%
Kérdező nagyon szeretnék segíteni, nekem is hasonló vágyaim vannak, de sajnos én se tudok sokat.
2011. ápr. 27. 10:38
 8/20 anonim ***** válasza:
24%

Menjél hülye!!!!

[link]

Halott katonákról sajnos nem találtam hirtelen képeket, de elhiheted, hogy van bőven.

2011. ápr. 27. 12:28
 9/20 A kérdező kommentje:
Mennyi nyomorult ember van...miért nem lehet a kérdésre válaszolni? Ha nem értesz hozzá miért pofázol bele? Senki nem kérdezte a véleményeteket. Bár aki puruttyán nő fel, attól mit is várhatnék. Csoda, hogy egyáltalán írni tud :)
2011. ápr. 27. 14:31
 10/20 anonim ***** válasza:
68%
Repülővel, kocsival, gyalog....stb :)
2011. ápr. 27. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!