Hogyan juthatnék ki Irakba?
Semmi katonai előképzettségem nincs, abszolút civil vagyok. De valamiért nagyon hajt a vágy, hogy Irakban szolgálhassak. Vagy Afganisztánban. Nem a pénz, mert az nem érdekel.
Hogyan kéne nekikezdenem ennek a folyamatnak? Hol kezdjem a dolgot, milyen utat kell végigjárni? Van egyáltalán esély arra, hogy kikerülhessek oda?
Kérem csak olyanok írjanak, akik tényleg biztos információkat tudnak, szóval az ilyen barátom testvérének a férjétől hallottam dolgokat mellőzük, tényleg fontos lenne biztosan tudnom, hogy mit tegyek ez ügyben. Köszönöm előre is!
Ha nem is a pénz érdekel, hanem mindenáron lövöldözni akarsz akkor tedd a következőt: menj le a pincébe, szórd tele homokkal, ird ki a falra hogy Irak, majd elkezdhetsz lövöldözni, igy nem okozol kárt senkiben.
Hogy teljes legyen az illuzió vigyél le magaddal bár bábut is, ők lesznek az irakiak.
01:02-es válaszoló
Azt hiszem életem legkomolyabb rekeszizom görcsén túl vagyok és ennek a válasznak köszönhetően.
Menjél hülye!!!!
Halott katonákról sajnos nem találtam hirtelen képeket, de elhiheted, hogy van bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!