Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mióta lehet kimenni Irakba...

Mióta lehet kimenni Irakba szerződéses katonának?

Figyelt kérdés

Az egyik ismerősöm azt mondja h az apja kb. 30 évvel ezelőtt 4 évig szolgált Irakban.

Ez igaz lehet????

Elég sokszor szokott kamuzni.

2011. júl. 4. 22:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem Irakba nem lehet menni ha magyar katona vagy.

Max Afganisztán.Én is oda szeretnék majd menni ha katona leszek.SZóval ne nagyon hidd el azt,hogy ő ott kint szolgált.Egyébként 30 éve még nem is voltak kint az amerikaiak.1993 óta vannak még csak kint azt hiszem.De azóta volt egy időszak mikkor nem voltak kint,de ebben nem vagyok 100%-an biztos.Egyébként én 1993-ban születtem és nem vagyok 30 éves. :D :D :D Szóval ha elkezdesz számolgatni akkor pár másodperc múlva rájöhetsz,hogy ismét kamuzott a haverod.

2011. júl. 4. 23:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez akkor lehet igaz ha az Irak-Iráni háborúban harcolt, de szerintem ott nem voltak magyarok, de magyar fegyverek (AK-63) azok voltak.A háború amúgy 1980-1988-ig tartott ha jól tudom.
2011. júl. 8. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!