Az öcsém a barátjával akar menni légiósnak?
Figyelt kérdés
öcsém most szakmunkásvizsgázna, de megbukott, így nem vizsgázhat.barátjával eldöntötték h ők kimennek a frnacia idegenlégióba.mindenki ki van akadva lelkileg, mert az öcsém az a tipikus mai fiatal...:((( nagyképű, nemtörődöm, holott rendes család vagyunk-4en vagyunk tesók, mindenkinek érettségije, diplomája van-ő meg szarik az egészre szó szerint...bulizik állandóan hétvégente, cigizik is kb napi 2 dobozzal.bízom bennem h már az iq teszten megbukik és haza hajtják, de alegjobb lenne ha valahogy le tudnánk beszélni róla.azért szeretne kimenni mert ott mennyi pénzt lehet keresni.agyrém az egséz gyerek:(((elszomorító h ilyenné vált a hülye barátai miatt...2011. ápr. 21. 15:22
11/13 anonim válasza:
Soha a büdös életbe nem fogják felvenni. Oda Rambo féléket vesznek fel. Nem vicc. :)
12/13 anonim válasza:
A pénz sem valami nagy, 1100 euró körüli ami nagyon kevés.
13/13 anonim válasza:
19 evet toltotem mikor jelnkeztem, mindenki bolondnak nevezett es aszt mondtak ugyis kirugnak. mara mar 2 es fel evel a hatam mogott buszkelkedhetek es ez volt az eletem eddigi legjobb dontese. Ha ide akar jonni hat jojon mi szivesen varunk minden magyart es ha szukseg segitunk. Mindent bele. ja es a fizetes 1200 eu + tereppenz ok adjak a kajat es szalast szoval ha eszt nezed eleg jol lehet keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!