Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ebből lesz szerintetek valami?

Ebből lesz szerintetek valami?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem úgyse fogják megszavazni sajnos.

2011. ápr. 3. 13:48
1 2
 11/15 vzs ***** válasza:
100%

"hatelemis, mindenre alkalmatlan parasztok kommandíroztatnak lényegesen értelmesebb embereket"

mint őrmester, aki hivatása mellett egyetemista kikérem magamnak kedves válaszoló!

ez már nem a kommunizmus! itt már nincsenek tanulatlan kiképzők... be kellene jönni 1-2 hónapra, talán még a véleményed is megváltozna. lehet, hogy nem a 20 évvel ezelőtti tapasztalatokra kellene alapozni a véleményetek!

2011. ápr. 4. 18:34
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Voltam katona 1 évet. Nem mondom, h az életem legjobb éve volt , de messze nem a legrosszabb .Pedig szívattak és szívattam én is másokat, de soha nem ment véresen komolyra a játék.Ránk fért azért a nem kicsi arcunkra a rend és a fegyelem.Megtanítottak kordában tartani a gondolataim az indulataim és összeszedetten tenni a dolgom, helyesen és pontosan , ha kell.Hideg fejjel gyakorlottan.

Amúgy én sem lelkesedtem de azt nagyon nem értettem, h a társaság mitől pánikol annyira az elején.Nem kértek tőlünk teljesíthetetlent és nem aláztak annyira, h az egónk maradandó sérüléseket szenvedjen.Csak épp helyre lettünk téve kicsit a megfelelő önpozicionálás érdekében:)

Voltak köztünk cigányok is, nem tudtak kenyeret szeletelni, nem is értették mire való az.Nem ismerték a zoknit, a villát a papucsot.De mire leszereltek tudták és megtanulták mi a rend és mi az ami fontos és szép és elvárható.

Végül is kár , h ezeket a mai emósokat, zsiványcigányokat és anyuci kedvenceit meg mittomén milyen különlegességeket nem sorozzák be legalább egy fél évre,mert nagyon rájuk férne egy kis rend és önfegyelem gyakorlása a fegyverhasználat és a csapatban dolgozás alapfogalmainak ismertetése mellet .

2011. ápr. 5. 22:58
 13/15 anonim ***** válasza:
Ma voltam kórházban kontrollon és állt mellettem 2 "suhanc", de még azoknak sem nevezném őket! Olyan nagy képű, flegma szerencsétlenek voltak! Hát istenemre mondom, hogy szégyeltem melletük állni!
2011. ápr. 6. 15:11
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
A sorkatonaság nem szólt másról, csak arról, hogy a magasabb rangú tisztek agyon szivatták a kiskatonákat. Nem tanultak se fegyelmet, se katonáskodást. Akkor meg mi értelme van az egésznek? A fiatalok miért naplopók? Szerintem baromira el vagytok tévedve. Egy huszonéves aki egyetemen tanul, és mellette dolgozik egyáltalán nem nevezhető naplopónak, így megbélyegezni egy társadalmi réteget enyhén szólva felháborító. Tanuljátok meg tisztelni a másikat! Én nagyon remélem, hogy ez a sok konzumidióta a parlamentben nem vetemedik olyasmire, hogy visszavezesse a sorkatonaságot.
2011. ápr. 6. 16:41
 15/15 doboszoli ***** válasza:

Utolsó előtti!

Értem, és ezen mit változtatna a kötelező katonaság? Meghíznának? Erősödnének? Okosodnának? Kétlem.

Utolsóval egyetértek.

2011. ápr. 6. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!