Ebből lesz szerintetek valami?
"hatelemis, mindenre alkalmatlan parasztok kommandíroztatnak lényegesen értelmesebb embereket"
mint őrmester, aki hivatása mellett egyetemista kikérem magamnak kedves válaszoló!
ez már nem a kommunizmus! itt már nincsenek tanulatlan kiképzők... be kellene jönni 1-2 hónapra, talán még a véleményed is megváltozna. lehet, hogy nem a 20 évvel ezelőtti tapasztalatokra kellene alapozni a véleményetek!
Voltam katona 1 évet. Nem mondom, h az életem legjobb éve volt , de messze nem a legrosszabb .Pedig szívattak és szívattam én is másokat, de soha nem ment véresen komolyra a játék.Ránk fért azért a nem kicsi arcunkra a rend és a fegyelem.Megtanítottak kordában tartani a gondolataim az indulataim és összeszedetten tenni a dolgom, helyesen és pontosan , ha kell.Hideg fejjel gyakorlottan.
Amúgy én sem lelkesedtem de azt nagyon nem értettem, h a társaság mitől pánikol annyira az elején.Nem kértek tőlünk teljesíthetetlent és nem aláztak annyira, h az egónk maradandó sérüléseket szenvedjen.Csak épp helyre lettünk téve kicsit a megfelelő önpozicionálás érdekében:)
Voltak köztünk cigányok is, nem tudtak kenyeret szeletelni, nem is értették mire való az.Nem ismerték a zoknit, a villát a papucsot.De mire leszereltek tudták és megtanulták mi a rend és mi az ami fontos és szép és elvárható.
Végül is kár , h ezeket a mai emósokat, zsiványcigányokat és anyuci kedvenceit meg mittomén milyen különlegességeket nem sorozzák be legalább egy fél évre,mert nagyon rájuk férne egy kis rend és önfegyelem gyakorlása a fegyverhasználat és a csapatban dolgozás alapfogalmainak ismertetése mellet .
Utolsó előtti!
Értem, és ezen mit változtatna a kötelező katonaság? Meghíznának? Erősödnének? Okosodnának? Kétlem.
Utolsóval egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!