Ebből lesz szerintetek valami?
Talán fegyelmet tanítana egyes naplopóknak akik se iskolába nem járnak se semmit nem csinálnak.
Egyébként ez önfenntartó lenne?Mert ha nem akkor még se olyan üres az államkasszánk,hogy ilyenekre tudunk költeni...
"Ne adj' isten, hirtelenjében itt terem az ellen"
Milyen ellen?
Azért vagyunk mi és szomszédaink is a NATO tagja. Amit mellesleg a Fidesz is támogatott, csakúgy, mint a sorkatonaság eltörlését. Akkor most miről beszél ez a paranoiás?
Énse értem,ezért vagyok mások véleményére kíváncsi.:)
De én nem ellenzem.
1: Aki mindig azzal jön hogy "végre, fegyelmet tanulnak, háháháháhá, szívni fognak, de jó" az maga is elismeri, hogy a sorkatonaság intézménye nem jelent mást, mint hogy hatelemis, mindenre alkalmatlan parasztok kommandíroztatnak lényegesen értelmesebb embereket.
2: Ha itt terem az ellen, a 21. században a gyalogság kb három percig tartja fel őket. Élő példa Líbia: nagyon lelkesek a felkelők, meg minden, de Kadhadinak vannak gépei, nem is nagyon bírnak vele.
3: Mi van, ha én pacifista vagyok?
4: Nincs kedvem egy hetet sem feláldozni az életemből ilyesmire.
Többször kifejtettem a sorkatonaság "hasznosságáról" alkotott véleményemet.
Dubiis l. kb. azonosan látja a dolgot.
Haszontalan, költséges, ergo életképtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!