Szerintetek lesz ebből valami 2014re? Www.Origo.hu/itthon/20090526-hetmilliardert-modernizalja-az- ak63-kalasnyikov-gepkarabalyokat-a-magyar-honvedseg. Html
kb. hány %nál tarthat eza bizonyos modernizálás??
lényeges eltérés volt súlyban a + cuccokkal vagy elenyésző?
Én kapásból éreztem rajta, hogy nehezebb, mint a normál Kalasnikov. Szóval a súlynövekedés nem elenyésző.
Most hirtelen ezt a fotót találtam: [link]
Amiről tudok: Új, szereléksínes mellső markolat és gázhenger, plusz a tokfedélre is került (hogy infrabakra vagy a helyretoló vezetőrúdra és hátsó irányzékra rögzített, azt hirtelen nem tudom). A szereléksíneken red-dot, meg talán ACOG irányzék, mellső markolaton lámpa, meg grip-pod. A lángrejtő láthatóan G36K stílusú (de nyilván nem kompatibilis az eredetivel). A válltámasz M4A1 stílusú, állítható (szintén nem kompatibilis az eredetivel, legalább is a fix része nem). Meg úgy emlékszem a bal oldalra is került egy biztosító/tűznemváltó, hüvelykujjas használatra.
A combat cég nyulta le a legtöbb pénzt Magyarországtól:)
és most is ez van a hülyeségre költjük a pénzt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!