USA-Libia-i beavatkozása! Ujabb háboru! Vélemények? Én személy szerint elitélem az USA-t! Fas. Fejek! Mindenkivel háboruzni akarnak?
"majd pont fogja érdekelni a rezsimet a légtérzár ha hadakozásra kerül sor..."
A légierő Kadhafi kezében van, és a II.vh- óta a légierő a döntő fegyvernem.
A rezsimet azért nem tudták eddig megdönteni. mert nem merik megtámadni a lázadók Kadhafi városait, a légierő miatt.
A lázadók vezére azt mondta, akkor fogják megtámadni Kadhafit, ha az USA, v. a NATO légtérzárat csinál.
Én is elítélem az USA-t, minden más esetben. De most legalább egy légtérzárat csinálhatnának, mert már az agyamra megy, hogy Líbiára hívatkoznak a magas benzinár miatt.
ha légtérzárat csinálnának azt jelentené hogy amerikai repülöket kéne odavezényelni, és a felszálló libiai repülöket megsemmisithetnék..
kadhafi meg kijelentette hogy bármilyen külföldi közbeavatkozás azt vonja magaután hogy Líbia minden földközi tengeren utazó hajót megtámadhat.
kadhafi meg kijelentette hogy bármilyen külföldi közbeavatkozás azt vonja magaután hogy Líbia minden földközi tengeren utazó hajót megtámadhat.
Legalábbis egyet. Utána akár az USA, akár a NATO egy délután alatt elsüllyeszti az összes líbiai hadihajót.
Mert az, hogy Kadhafi a saját népét gyilkolja az itt senkit nem zavar? Csak a Nagy Sátán (asszem Bin-Laden hívta így az USÁt) be ne tegye a lábát sehová, mert az bántja az érzékeny kicsi szíveteket? Az nem bántja a lelketeket, hogy becslések szerint már tízezer líbiai is életét veszítette?
Én csak azt mondom hajrá amerikai tengeri harccsoport! A lázadóknak most minden segítségre szükségük van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!