Honnan van a mai embereknek ilyen felfogásuk? (Lent)
Ha valaki katonának akar menni akkor egyből azzal jönnek, hogy:
-minek akarsz háborúzni?
-szeretsz csicska lenni?
-rendes munka nem izlik?
-...
Értitek ugye?
Ne adj Isten ha valaki Idegenlégiós akar lenni akkor már kinézik belőle a tömeggyilkost, stb.
Nem értik meg hogy valaki hivatásként akarja ezt csinálni?
A barátom legjobb barátja idegenlégiós.
Már egy csomó embert megölt, menö, mert nem esett ki az első nemtommenyi (te tudod) hónapban. Nem szabad hazajönnie magyatórországr, ha kimenője van (vagy ilyesmi), csak franciaországban lehet.
Igaz, hogy csomó pénze van.
Viszont telljesen megváltozott személyiségileg, úgy hallom, nem nagyon tud dugni, szóval vannak negatívumai is.
Szerintem féltenek téged, hogy megváltozol. De ez a te döntésed. :)
Általánositva tettem fel a kérdést. De tényleg Legionárius szeretnék lenni.
Amit irtál az ismerősödről az nagyon érdekes dolog. Több Ancient-Legionnairet (ex-Légióst) ismerek, van aki 1956-os forradalom után kényszerült kimenekülni M.O.-ról és tizenévesként karácsony után lépett be a Légióba. 20 évet lehúzott és csak 2x került olyan helyzetbe hogy lőttek rá.
De van olyan is aki amióta leszerelt azóta csak fősulis bulikra jár dugni, nagyjából 9-10 éve szerelt le.
A szabi ott is úgy van, hogy ott töltöd ahol akarod, ha előtte bejelented.
Nekem pl semmi bajom a katonákkal. Minden épkézláb nemzetnek szüksége van hadseregre, még a pacifista nyugaton is, és nem is tartom egy könnyű melónak.
Idegenlégiót viszont senkinek nem tanácsolnám, nem azért, mert kinézném bárkiből a tömeggyilkost, hanem mert nem egy olyan sztorit hallottam már, hogy lelkileg tönkrementek benne. Persze ott sem mindegy, hova osztanak be. Hallottam olyat is, hogy a csávótól mindenki félt, mert 6 évet lehúzott az idegenlégióban, csak épp azt nem tudták, hogy a végzettségéből fakadóan olyan beosztást kapott, hogy nagyon el sem mozdult az íróasztal mellől xD
sztem nincs semmi értelme sem a háborúnak, sem a hadseregnek.
ha az erre szánt pénzeket környezetvédelemre, új technológiák kutatására fordítanánk, már rég egy sokkal jobb világban élhetnénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!