Vzs tudom, hogy mindent nem lehet, de mondanál részleteket a szerződésedről? (amit lehet) És te fogod magad kérni hivatásos állományba?
Látom nem énvagyok az egyetlen aki vzs vel beszélgetne egy pár percet kis kérdez-felelek formában :)
aza baj én nemtudtam neki írni soha privát emailt, mert a hozzászólásainál nincs ott hgy privát email küldése mint pl neked ..
írjatok itt, szívesen válaszolok, ezért még pontokat is kapok! :D
tts suli után 5 éves szerződésem lett próbaidő nélkül. ezután kaptam egy parancsot az illetményem megállapításáról. gyakorlatilag ezek azok az alapdokumentumok, amik meghatározzák az életem (nomeg a munkaköri leírás)
amint lehet, abban a szúrásban kérem a ht állományba vételt, mivel szerintem nem korrekt, hogy ugyan annyi kiképzés után, mint akik előttem, vagy utánam végeztek szerződéses lettem.
ugye alapkülönbség a szerz és a ht között, hogy htnál határozatlan idejű, míg szerződésesnél határozott idejű a szerződés, továbbá a szerződéses tiszthelyettes nem jogosult albérleti díj hozzájárulásra (így lakáslízingre), amíg 5 év szolgálati idővel nem rendelkezik.
KÉRDEZZETEK!
őrmesteri alap 85e erre adójóváírással, 1-2 szolgálattal lehet annyit összeszedni, hogy meglegyen 100
ha van gyakorlat, vagy bármi egyéb, akkor mehet fölé is.
vzs. én ha lehet inkább adok egy mail címet (mivel nemlátok nállad elérhetőséget) és ha megírnád rá az email címed, 1-2 válaszal nagyon sokat segíthetnél nekem ,Köszönöm .
miccck25@citromail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!