Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ha 174 cm vagyok és 76 kiló,...

Ha 174 cm vagyok és 76 kiló, az még nem kizáró ok ugye?

Figyelt kérdés

És még azt is megkérdezném,hoyg szerintetek mi éri meg jobban,infós fősuli vagy elmenni hivatásos katonának??döntenem kéne gyorsan de mind2 érdekel :S

Mert nem tudom,hogy melyikkel lehet könnyebben elhelyezkedni,a kereset az nem "annyira" fontos

2011. jan. 3. 15:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
89%
sztem inkább katonának menj, info jelen pillanatban nem éri meg, mert bitang nehéz, és egy igazán jó állást most nem könnyű találni, elég telített szakma lett.
2011. jan. 3. 15:45
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
u én ugyaneközött a két dolog között gondolkoztam. Végül programtervezőnek mentem. Még nem kezdtem dolgozni, de szerintem ez jobb választás volt.
2011. jan. 3. 16:07
 3/18 anonim ***** válasza:
kedves 2., mikor végeztél, mióta keresel munkát?
2011. jan. 3. 16:18
 4/18 anonim ***** válasza:

az első jól mondta, az informatika telített, én sem találok állást magamnak

a honvédséghez viszont bármikor el tudsz menni ha mefelelsz

a 174 cm, és a 76 kg pedig nem kizáró ok

2011. jan. 3. 17:42
 5/18 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat!! akkor már meg is van a döntésem!! Katonaság lesz
2011. jan. 3. 18:48
 6/18 anonim ***** válasza:

Miért nem kötöd össze a kettőt? Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem --> Bolyai János Hadmérnöki Kar - informatikus.

Egyre több informatikus kell a honvédségben. Ráadásul kapnál egy olyan diplomát amivel később boldogulhatsz a civil életben is.

2011. jan. 3. 19:11
 7/18 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom,hogy ezekhez tesi érettségi is kell!! vagy ez nem így van??? azt meg sztem mostmár kicsit késő lenne elkezdeni
2011. jan. 3. 19:18
 8/18 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom nem kell tesi érettségi. Felvin is néztem, de ott sem szerepel és mint katona még egyszer sem hallottam sehol, hogy kéne.

A felvételi eljárás egyik lépcsője az egészségügyi, pszichikai, valamint a fizikai alkalmasság vizsgálata ill. felmérése. Lehet hogy erre gondoltál?

2011. jan. 3. 19:31
 9/18 A kérdező kommentje:

Végülis erre is gondoltam!!

Még annyit,hogy a tanulmányi átlag az hányas kellene,hogy legyne? 3,4 az átlagom...

De adtál egy ötletet....ennek még utánna nézek én is,mert ez jó lenne

2011. jan. 3. 19:37
 10/18 anonim ***** válasza:

A tanulmányi átlagot sajnos nem tudom, de lehet, hogy a tiéd az kevés lenne. Az a baj, hogy nagyon sokan jelentkeznek és hát kevés a hely. Ezzel nem akartam a kedvedet venni, próbáld meg.

Esetleg tiszthelyettesi suli (Szentendre). Ugyan nem főiskola, nincs diploma, de csak egy év és ott is szokott informatikai szak indulni. Próba cseresznye.

2011. jan. 3. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!