Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mit tudtok mondani a francia...

Mit tudtok mondani a francia idegen légióról?

Figyelt kérdés
Érdekelne minden normális jellegű tapasztalat , vélemény .
2010. dec. 25. 20:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
18:20 Colonel Mustafa?
2010. dec. 30. 00:36
 12/14 Colonel ***** válasza:
Nem:) Nem tudom mi lett vele, rég néztem az indexet.
2010. dec. 31. 16:25
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

En Franciaorszagban elek,a ferjem leszerelt legios,meselt sok mindent,viszont mar par eve,hogy ott szolgalt,igy azota mar sok minden valtozott.

Hat eleg kemeny,nem tul egyszeru elet forma,es ahhoz kepest meg nincsenek is tulfizetve.Arrol nem is beszelve,hogy gyakran megalazo,van ismerosom,szinten magyar srac,3 eve van benn,es meg a mai napig is van,hogy a WC-ket pucolja.Az ujoncoknak kotelezo a laktanyaban lakni,de ma mar nekik is nagyobb szabadsaguk van ,mint regen.Az elejen kimenöre is csak egyenruhaban mehetsz (van egy ilyen disz egyenruha).Van sajat katonai rendorseguk,es az apro kihagasokert is eleg kemeny buntetes jar.Pozitiv oldala ,hogy ha lehuzol 15 evet,akkor jar 900 euro nyugdij,ha leszerelsz,ami onmagaban nem sok,de ha mellette dolgozol,akkor egesz jo.Azt hiszem 2 ev szolgalat utan lehet kerni allampolgarsagot,bar lehet,hogy mostmar aki unios annak nem igy van...Ingyen tudsz mindenfele kategoriaju jogositvanyokat letenni,de az egy kulon procedura,hogy elintezd,hogy azok a papirok alapjan legyen civil jogositvanyod is.

Sok dolog van,amirol nem beszelhetsz,illetve ami szerintem a legrosszab,hogy ha lehuzol par evet,szinte biztos,hogy tapad ver a kezedhez.Ezenkivul gyakran kivezenylik oket Afrikaba,ahol azert nem tul jo korulmenyek kozott vannak.Hat,en tuti nem akarnek legios lenni,szerintem nem eri meg:)

2011. jan. 14. 11:35
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Csak annak van joga fikázni a légiót aki félgőzzel kibírja a kiképzést, ha valaki már járt ott az nem nagyon fog beszélni róla mert olyan mintha a magánéletét kellene elmondania.

És nem tudom hogy jönnek a kommandósok a katonákhoz A kommandósok soha nem nyertek még háborút, mert azt a katonák vívják meg.

Ígyhát a légiót és egyéb katonai szerveket nem lehet a SAS-hez hasonlítani mert nagyban különbözik a feladatuk.

2013. nov. 6. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!