A magyar, , hadsereg" miért ilyen szánalmas? A mi seregünk a leggyengébb Európában?
Szánalmas?
KMZ.
hallottál valaha is erről, kis majom?
Hány éves vagy?
"leggyengébb Európában?"
Túl sok a COD, helyette többet kéne tanulni.
Attól, hogy Afganisztánba valaki ócsárol minket, mert nem akarunk meghalni egy másik országért,attól még nem vagyunk szánalmasak.
„Elmesz kulfoldre dongetni a melledet, hogy micsoda szuper serege van Magyarorszagnak mikozben az emberek ehen halnak?”
Azért van egy pár ország, ahol annak ellenére hogy arányaiban erősebb hadseregük van, mégis jobb az életszínvonal. Pedig itt sem az éhenhalás veszélye fenyeget.
Egyébként a Magyar Honvédség legnagyobb problémája a korszerű harceszközök kis száma vagy hiánya, a honvédekre nem igen lehet panasz. Szóval pénz kérdése elsősorban.
,,Attól, hogy Afganisztánba valaki ócsárol minket, mert nem akarunk meghalni egy másik országért,attól még nem vagyunk szánalmasak."
És majd szerinted azok miatt a s.ggfej Natosok miatt kérdeztem ezt?...
Amugy ők csak azt mondták hogy tehetetlenek a katonáink mert nem kaptak itthonról parancsot ezért jóformán csak túristának vannak ott...ennyit rólad...
"...valaki ócsárol minket, mert nem akarunk meghalni egy másik országért,attól még nem vagyunk szánalmasak."
Akkor meg miért kell ott lenni? A pénzért, amit az adófizetők adnak? Na, ez a szánalmas!
Nem tudom hogy vagytok vele,de szerintem a világon és Magyarországon is vannak ennél nagyobb problémák, lehet előbb ezeket kellene orvosolni és akkor talán jobb helyzetbe kerülne a honvédség is!
Az hogy írta itt valaki: Én biztos nem megyek katonának, menjenek a jobbikosok! Hát el vagy tévedve! Te nem is kellenél a HONVÉDSÉG KERETÉBE a másik hogy ki a ge.i hívott???? Szánalmas vagy! és saját állításod szerint még hazaszeretőnek is vallod magad szerintem!
"A magyar, , hadsereg" miért ilyen szánalmas?"
Nem szánalmas, hanem alul van finanszírozva.
"A mi seregünk a leggyengébb Európában?"
Nem, bár a gyengébbek közé tartozik. A "kérdésed" megfogalmazását betudom a divatos gyékás magyarköpködéshez való igazodási kényszer megnyilvánulásának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!