Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ez most hazug kormány propagan...

Ez most hazug kormány propaganda vagy tényleg igaz hogy az ukrán újoncokat kiláncolják, hogy mindenképpen tartsák az állásokat, és nehogy elszökjenek?

Figyelt kérdés

"A végóráikat járják: mind erkölcsileg, mind katonailag”

– fogalmaz a szakember, hozzátéve, hogy ezzel egybecsengenek azok a borzalmas videók is, amelyek azt mutatják meg, hogy az ukrán újoncokat kiláncolják, hogy mindenképpen tartsák az állásokat, és nehogy elszökjenek."

Sehol nem találtam az interneten erről bizonyítékot pedig kerestem.

[link]

#háború #Ukrajna #Resperger István
tegnap 16:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom mekkora valóságalapja lehet ennek. Bár az ukiktól elég sok kitelik....
tegnap 20:36
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem láncolják ki őket mert minek? Aki gyalogszerrel támadás során nekiáll elhagyni a beásott állást azt simán lelövik az oroszok mert fedezék nélkül próbál menekülni. Ha sikerül is neki akkor kemény bünti - verés, börtön, vagy sima agyonlövés. Nem mintha az orosz oldalon másképpen menne 😂
tegnap 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!