Tényleg ennyire veszik komolyan a tartalékos propagandát, hogy ki lett a reklám kampányarca?
Figyelt kérdés
Biztos megrohamozzák a toborzóirodákat, ha meglátják ifjabb Schobertet. No comment...
aug. 18. 14:16
2/7 anonim válasza:
A nemzethy hülye gyerek.
"Van az a pénz, amiért korpásodik az ember haja."
3/7 anonim válasza:
Minden reklám hazudik vagy a fogyasztóra nézve káros részletet maszatol.
4/7 anonim válasza:
Minek katona egy békepárti elveket valló ideológiát képviselő rezsimnek? A fidesz pacifista, ha megtámad Románia a béke jegyében átadák Magyarországot, mert nem háborúpártiak, hanem lúzerek.
5/7 anonim válasza:
Már a Pesti srácokkal is kampányol a honvédség.
Ennyit a politika függetlenségről.
6/7 anonim válasza:
Akkor elsőkézből adok információt, mert én is jelentkeztem. Felszereltem, és három nap után megelégeltem és leszereltem.
Az ottlétem alatt, nem győzték hangsúlyozni a csapatunknak hogy aki tud, az ajánlja a környezetében lévő embereknek.
Mi több ajánlási program is van. Aki már állományban van, és bevisz 3 embert, majd azok a kiképzést követően minimum ha jól emlékszem fél évig a kötelékben marad bruttó 500.000 ft kap.
Valamiért nagyon hajtják a dolgot. Nekem kissé túlságosan is erőltetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!