Ha lenne egy háborús helyzet, tegyük fel, akkor ti meghalnátok Magyarországért?

Nem. És a szeretteimet sem fegyverrel védeném, hanem amikor látnám, hogy "alakul a háborús helyzet" mennék külföldre, vinném őket is.
A hadseregeknek és a politikusoknak évezredes gyakorlatuk van abban, hogy békés emberekből vérengző fenevadakat csináljanak. Hidd el egy aktuális háborús helyzetben felerősödne a "hazaszeretet".
Engem ez az ország annyiszor tagadott meg, hogy nem kérdés: Magyarország a lakhelyem, de nem a hazám.

Az ember akkor áldozza fel magát,ha magának érzi azt a valamit,amiért meg kell halnia.
Ehhez viszont éreznie kell ,hogy nem hiábavaló és megéri az áldozatot!
Nomost én itt nem látok egy gondoskodó,emberközpontú államot,aki segíti a boldogulásom,a és családom javát szolgálja.Ehejett azt látom,hogy akárjova megyek,mindenhol bürokrácia akadájoz,az alarátus megkeseríti az életemet,az adóhívatal lenyúzza a bőrt is rólam,és ha beteg leszeklennék,le leszek xarva,mert a várólistáról sem fogok élve beketülni a lepukkant korházba..
Szval röviden:Ha svájci polgár lennék,minden hezitalas nélkül indulnék is harcolni!
Mivel magyar polgár vagyok így azonnal összepakolnám a családom és elhagynám az országot!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!