Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Igaz az, hogy Magyarországot...

Igaz az, hogy Magyarországot közel 80 év elmúltával is mindmáig háborús jóvátételi kötelezettség terheli?

Figyelt kérdés
Kinek a részére, milyen gyakorisággal és mekkora pénzösszeget szokott küldeni a magyar állam?

tegnap 18:09
 1/9 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem nem.
tegnap 18:11
 2/9 anonim ***** válasza:
19%
Igen. Sőt a hiteleket is a lengyeleknek volt annyi eszük, hogy azt mondták, hogy innentől nem fizetik és kész, de a magyar állam azt mondta hogy ha bele gebednek is vissza fizetik....
tegnap 18:12
 3/9 PMC Wagner ***** válasza:
66%
Volt ilyesmi de az már lelett fizetve ha jól tudom.
tegnap 18:13
 4/9 PMC Wagner ***** válasza:
88%
#2 Lengyeleknek? Már mégis miért fizettettek volna bármit a lengyelekkel ? ők voltak elsőnek lerohanva
tegnap 18:13
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

Milyen háborús jóvátételt, kérdező?

Legutóbb Magyarország 1945-ben volt háborúban bárkivel is, az meg már 80 évvel ezelőtt volt. Mégis kinek kellene fizetnünk 160 évvel a háború után és miért?

tegnap 18:16
 6/9 anonim ***** válasza:
86%
A párizsi békeszerződés (1947) értelmében Magyarországnak a Szovjetuniónak (200 millió dollár), Jugoszláviának (70 millió dollár) és Csehszlovákiának (50 millió dollár) kellett jóvátételt fizetnie. Az ország 1950-es évek elejére teljesítette ezeket a fizetési kötelezettségeket.
tegnap 18:17
 7/9 A kérdező kommentje:
tegnap 18:22
 8/9 anonim ***** válasza:
51%
Toroczkai... tájékozódj inkább valami rendes forrásból, kérdező.
tegnap 18:24
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
#8 Értem, hogy neked egyszerűbb egy linket betenni, de nekem azt kellene látnom, hogy tudod-e mit kérdezel. Szóval ne a videóra hivatkozz, kérlek, hanem írd le hogy kinek és milyen jóvátételt kellene fizetnünk 1060 évvel a legutóbbi háborús részvételünket követően!
tegnap 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!